33.haftadan itibaren yalancı sancı cekmiştim bu surecte ara sıra nstde duzenli sancılarım da cıkıyordu ama doktorum onemsemiyordu magnezyum ve prog. ilacı kullanıyordum hep erken doğacak diye bekliyordum ama 38ine ulaştı oyle geldi minikam.. 7 temmuz 2017 gunu doktor randevum vardı annem doktora yakın olduğundan onda kalıyordum yanıma da doneceğim diye hicbir şey almamıştım.. Eşim de o gece ablasında kalacaktı.. Doktor randevum elektiriklerin kesik olması nedeniyle 8 temmuz saat 12ye ertelendi ben de gunduz yine hafif bir sancı vurmuştu onemsemedim zaten haftalardır olan şeylerdi.. Akşam oldu annem ve babam uyudular saat gece 2 gibi acıktım mutfakta kurufasulye buldum yedim birazdan suyumun gelip hastaneye gideceğimi bilmiyordum tabi baya guzel karnımı doyurdum dişimi fırcaladım ışığı kapatıp yatmak uzereyken cıt diye bi ses duydum ve hafif bi su geldi hemen anladım ama ne olur şimdi olmasın hazır hissetmiyorum diye duşunuyorum sonra daha yataktan kalkmadan ikinci kez bu sefer bi şişe boşalmış gibi bacaklarımdan sıcak sular aktı titremeye başladım korkudan annemi uyandırdım kalk suyum geldi anne diye o da telaşlandı abimi aradı ben eşimi aradım hangisi once gelirse o goturecekti sandığım gibi stresli değildim hic sancım yoktu artık bitti sonuna geldik kavuşcaz oğlumla ağrılarım panik ataklarım geride kalmış olacaktı cantamı toparladım zaten hastane cantam evdeydi sonradan eşim getirdi.. Abim geldi yengem benden telaşlı sancın cok mu diyo ben guluyorum yoo hic yok ki diyorum sular bi yandan akıp duruyo ped dayanmıyo rezil durumdayım bi yandan kk dan tanıştığımız temmuz anneleri grubumuza doğuruyorum diye yazıyorum kızlar da heyecanlanıyor bi kısmı zaten doğurmuş bi kısmı hala bekliyor Hastaneye varıyoruz sandalyeye oturtup kadım doğumcuya cıkarıyolar peşimde bi ordu yengemler annemler gorumceler eşimi goruyorum asansore koşuyo gulumsuyorum beni tanımadıgım kadın doğumcu erkek bi doktor muayene ediyor su cok azalmamış emin misin idrar olmasın diyo sanki idrarı anlamıcam Hayır eminim diyorum bi cm acılma var diyor sadece odaya cıkıyorum o meşhur yatıştan yapılıyor odadaki yatağı da ıslatıyorum ama nasıl bir su nerden geliyo bunun kaynağı diyorum hemşireye bitmiyo mu bu diyorum cocuk susuz kaldı vs bişey olmaz ona susuz da kalsa diyor onluk veriyorlar altıma da hasta bezi takıp odada yuru diyolar miden bulanır veya buyuk abdest gibi bir baskı hissedersen hemen bize haber ver.. Doktorumla irtibat halindeler sabah gelicem diyor bana evden cıkmadan onu aramıştım zaten.. Hala sancı yok nstye bağlıyolar arada bebek fazla hareket etmiyor fasulyeden sonra birşey yiyip icmemiştim cunku kafamda normal doğum yoktu.. Sabah 6 gibi ebe acıklığa bakıyor cok canım yanıyor bi daha anlıyorum ben normal yapamıcam.. Doktorum sabah 8de geliyor bir de o muayene ediyor onunki hic acımıyor ama ben diyorum hocam bende panik atak var biliyosunuz siz bunu alın benden Senin kararın diyor acılma geldiğin gibi hic acılmamış bi cm anca suni veririm istersen yok istemezsen cok da bekleyemeyiz su azalmış.. Sezeryan diyorum odaya gidip kan alıyolar benden anestezist geliyor sorular soruyor sonra kağıt imzalıyoruz sonda takmayın bana diyorum tamam diyor doktorum wcye git son kez sonra gidiyoruz diyor. Eşim şebeklik yapıyor guldurmek icin icimde fırtınalar kopuyo cok korkuyorum ama bi yanım mutlu birazdan kavuşcaz omer aliye.. Sedyeye yatıyorum ameliyathaneye giriyoruz asansorde doktorum ve eşim var bi de kuvez koyuyolar bu ne diyorum doktorum her bebeği koyuyoruz diyor selfi cekelim diyo poz veriyorum.. sandıgım kadar panik değilim genel anestezi istiyorum ameliyathane soğuk beyaz bi oda herkes cok sevecen espiri yapıyolar bebeğin adını soruyolar anestezist burnuma hava maskesi takıyor doktorumu goruyorum ellerini sabunluyor başıyla bi işaret veriyor bi kolumda tansiyon aleti birine damar yolu acıyolar anestezist tatlı uykular r hanım diyor dudaklarım uyuşuyor diyorum cok normal diyor gozlerim ağırlaşıyo sonrası zzzz bi uyanıyorum başımda iki insan ağlıyorum ağlamayın dikişlerinize zarar verir diyolar bebek nerde diyorum odada oğlunuz cok iyi diyolar sonrası yine yok bi de gozumu acıyorum odadayım doktorum başımda elimi tutmuş ben titriyorum derin nefes al r ciğim diyor alıyorum bebeği tutuyo gozumun onune bak guzel bişey doğurdun kız diyo bana bu babasını benzemiyor ki diyorum.2950 gr 48 cm doğmuş sevdam.. Sonra kendime geldim ama ağrım vardı acıkcası ilk tanışma anlarımız iyi değildi okğlumla herkesin bunyesi aynı değildir ama benim baya ağrılı ve zor gecti ilk bir haftam.. Zaman gectikce zeytin gozlu omer alime daha cok bağlandım şimdi 9 aylık oldu cıldırıyorum ) Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlı doğumlar diliyorum