Selam arkadaslar,
Oğlum 39 aylık olacak ay sonu.2. Haftaya girdik tuvalet eğitiminde ilk gun 1 kere cişini kuloduna yaptı ondan sonra cok şukur hep tuvalet aparatıyla cişini sorunsuz yaptık geceleride kuru bir şekilde uyanıyor sabaha kadar bezi cıkardık tamamen sorun yok.sorunumuz kaka , kakası gelince bez tak diye soyleniyor her yerde bez arıyor bezin bittiğini artık kendisine kucuk geldiğini anlattım tuvalete yapması gerektiğini soyledim onun dilinden anlattım kakanın arkadaslarını yanına gitmesi gerektiğini 2-3 kere sonuna kadar bekledim bez vermedim evin icinde dolandı mızmızlandı sonunda zorla tuvalete yaptı sifonu cektik el salladık ama korktugunu istemediğini soyledi cok dik doktum ama istemiyor tutuyor sonuna kadar rahatsız oluyor ağlıyor huysuzlanıyor bende dunden beri bez verdim kakasını beze yapıyor tuvalete atalım diyor ama nasıl duzelecek napmalıyım gercekten bende cok yoruldum saatlerce dik dokup ugrasmaktan ve uzuluyorum . Bu durumları yasamıs olanlar ve bilgisi olanlar neler yaptınız yardımcı olabilirmisiniz
Bu arada kakasını yaptıgında hediyeler aldık alkıslar tebrik hepsini yaptık cişini yapınca yıldızlar tablosu boyuyor kakası icinde sticker hazırladım ama bir sonuc alamadım
Tuvalet Eğitimi Oğlum kakasını beze yapmak istiyor
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi Oğlum kakasını beze yapmak istiyor