kızlar şuan kızım 3.5 aylık. 8.5 aylıkken sezeryan yaptm ama oncesinde normal doğumu deneyip bir gece sancı cektim.
gelelim esas konuya.ben artık doğumda ıkınmaktan yada son aylarda bebeğin kasıklara baskısından makat catlağı oldum ve ne yaptıysam tamamen gecmedi.tam bitti dediğim anda coşarak geri dondu.tuvalete cıkmaya korkuyorum dikenli tel cıkarıyorum sanki.ameliyatta bu kadar gaz ve ıstırap cekmedim.bir cok merhem kullandım ama elle.o aparatlar kesinlikle canımı yakıyor.icimde taş oluyor yediklerim.aktardan bitkisel kremler ve caylardan fayda gordum fakat.cay insanın icini temizlediği icin ve ben emzirdiğim icin kızımın karnını ağrıtıyor.ishal yapıyor. yapılan cayın yarısı miktarı yapsam faydası duşuyor.tamamen bitirecek bir care yok mu bu konuda ben kabız olmam da sanki bu hastalıktan inadına bağırsaklarım kuruyor. genel cerrahi yirlimik dişim curudu kırıldı curuk apse yapmadan diş hastanesine gidip cektirmem lazım.bu
ayrıca baktım. doğumdan sonra yaşı ufak buyuk farketmez.kadınlar bir suru doğumda ve doğurduktan sonraki komplikasyonlarla mucadele ediyor.Allah bebeklerimizi sağlıkla buyutmeyi nasip etsin.