merhabalar. Bu ilk postum ve tecrubeli annelere danışmak istediğim bir konu var. 37 gunluk bebeğim var. Gazlı bir bebek 3 gunde bir mutlaka gaz sancısı cekiyor. Zinco damla kullanıyoruz ve bu sayede az da olsa gaz sancıları azaldı. Fakat son 5 gundur her gece 1 ile 5 arası ağlama krizlerimiz oluyor. Her gece cok guzel uyurdu fakat sanıyorumki gaz sancıları ile duzeni bozuldu ve bu ağlama krizleri başladı. İnternetten araştıtdığıma gore bu duruma kolik deniyor ve butun belirtiler cok uyuyor. Cok uzuluyorum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Butun kolik muziklerini seslerini deniyorum butun gece sarılıyorum herşeyi deniyorum fakat asla durmuyor ağlaması. Dun akşam yine gazla başladı sıkıntısı ve sonra 5 e kadar ağlama olarak devam etti. 8-9 saat uykusuz durdu. Sanıyorum uykuyada direniyor. Bunlar normal mi? Ateşi yok bezi temiz karnı tok yine de saat gibi her gece aynı saatlerde başlıyor bu bir hastalık mı? Nedir kafam cok karışık ve endişeleniyorum. Bu konuda tecrubeli annelerin desteklerine cok ihtiyacım var. Gunduzleri melek gibi mutlu huzurlu fakat gece olunca başka bir bebek oluyor gibi