herkese merhabalr.
şu 15 gundur o kadar caresiz durumdayım ki,bikac gundur ise zirvede artık bu duygu,surekli ağlama krizlerine giriyorum.kızım 1 hafta sonra 3 ayını dolduracak.doğduktan sonra 1 ay hic emziremedim,bir turlu almadı goğsumu,ama sutten mahrum kalmadı hep sağdım.cok iştahlıydı,1 aylık haliyle 120,bazen 140 cc sutu nerdeyse nefes almadan iciyordu.bu kadar ictiğinden yetiremedim zaten sutu,arada mama da vermek zorunda kaldım.kırkımız cıkmak uzereydi beni emmeye başladığında.tabi dunyalar benim oldu emiyor diye.
ne olduysa şu son 15 gunde oldu.geceleri haricinde hep ağlayarak emdi.o da gunde 5-6 defa.bazen emmediği7 saate kadar cıkıyor.oyle bir ağlıyor ki sanki canını alıyorum.emzirmeden gectim,biberonla da almıyor,diliyle falan oynuyor biberonu da.doktora goturdum bişeyi yok dedi.dun tekrar gittik ve 15 gunde 1 gr dahi almamış.ultrasona falan aldılar,cok şukur bişeyi cıkmadı.
doktor bile caresiz kaldı.nasıl durabiliyor anlamıyorum diyor,cunku gayet neşeli bir bebek aclığına rağmen.
ben nasıl doyuracağım bu cocuğu bilmiyorum.inatlaşmak da istemiyorum iyice soğuyacak diye,zaten inat etsem de hep o kazanıyor.
bazen dikkat ediyorum,emmek icin yapışıyor memeye ama 1 dk gecmeden kızarıp bozarmaya,kendini kasmaya başlıyor.gazı oluyor muhtemelen,cıkarıyorum.rahatlayıp devam edeceği yerde bir daha almıyor beni.
gazdan dolayı boyle iştahsızlık yaşar mı acaba bebekler?bir ara colinox kullandık cok memnun kaldık,acaba tekrar onu mu denesem?
gazının sıkıntı yarattığını da emzirirken fark ediyorum,onun dışında hic sızlanmıyor oyle.
boyle bir durumu yaşayanlar varsa lutfen bana da bir yol gosterin...caresizim,,hem de cok...

DUZENLEME 2020: Bu konuda ne kadar dertli anne varmış, 9 sene oldu hala ozel mesaj geliyor bana, ne yaptınız, nasıl duzeldi diye.
Uzgunum arkadaşlar, duzelmedi. Cok doktor gezdirdim, hicbir sebep yok. Sadece uyurken besleyebildim. 2 yaşını doldurunca da artık sut ya da mama vermeyi bıraktım. Şu an kızım 9,5 yaşında. Hala sutu, sut urunlerini sevmez. Ama umitsiz olmayın boyle olup duzelen bebekler de var.
Kızımdan sonra bir oğlum oldu, şu an 3,5 yaşında. 30 aylık olana kadar emdi, zorla ayırdım. Şimdi bile versem emer, oyle aşık Hic mama vs almadı, ek gıdaya bile 8. Ayda gectik gece gunduz emmeyi tercih etti. Adeta ablasının hakkını da o kullandı diyebilirim. Bazı şeyler doğrudan cocuklarla da alakalı olabiliyor.