selam kizlar, herkeze iyi bayramlar.
oglum 18 aylik, bir kac aydir ortalama ayda bir saat 3-4 gibi birden agliyarak uyaniryor. ve surekli dizini tutuyor. masaj sicak tutma ise yaramiyor agri kesici veriyorum doktorun tavsiyesi ile. o an yurumesi icine yere bastirdigimda ayagini yukari cekip kesinlikle yere basmiyor. ama agri kesici verdikden bes dakika sonra hemen uyuyor.
- internetden arastirdim bu konuyla ilgili birsey bulamadim.
- bir doktorla telefonda danistim buyume yuzunden olamaz yasi cok kucuk buyuk cocuklarda oluyor dedi. takip etmemi onerdi.
- ikinci defa oldugunda baska doktora gorundum cok sk rastlanmasada bu yaslarda buyume agrisi olmasada arada oluyor dedi
- emekli bir cocuk doktoru arkadasim ona sordum, oda aynisini soyledi cok sk olmasa bile arada oluyor diye
ve bu gece yine ayni olay. neyse minik kuzum buyuyor diye gerilmeden ilacini verdim tekrar uyuduk. sabah uyandiginda hep ayni hic birsey olmamis gibi moraller yerinde. tam konuyu unutmustum, diz bolgesi birinden digeri daha etli sanki, fark ettim. cok korktum direkt yine doktora gittim. arkadasim rontgen cektirsinler dedi ama doktorum yine normal hersey yolunda insan vujutunda zaten hersey orantisiz ondan birinin digerinden etli olmasi normal dedi.
ama icim nedense bir turlu rahat etmiyor. annem 25 yasinda dizinden tumorden ameliyat oldu. bana agrisinin kucuklugunden beri oldugunu ama konunun uzerinde durmadigini anlattigini hatirladim. ve bi yerde aile ici hastaliklarin generasyon atladigini okumustum. yani anannede tumor varsa torunda olmasi daha yuksek gibi.
doktorlar rontgen cekmiyor hersey yolunda diyor. sizde boyle bir durumla karsilastiniz mi hic? lutfen herseyin normal oldugunu soyleyin kafayi yemek uzereyim, esimde evde degil delircem sanki.
Cocuk Hastalıkları lutfen yardim edin cok korkuyorum :( oglum
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları lutfen yardim edin cok korkuyorum :( oglum