Kızlar
Bebeğim yakında 4 aylık olacak ama yaklaşık 15-20 gundur cok huysuz. Normalde gazlı bi bebekti ama 3 aylık olunca cok rahat ettik gazını kendi cıkarabildi hatta sallamadan kendisi uyuyordu. Bi anda huysuzlanmaya başladı uyutamadık gazını cıkarmakta zorlanınca sebebi gaz sandık ama cok şiddetli ağlamalar olup emmeyi reddetmeye başlayınca doktora gittik kan ve idrar testi yapıldı hic bişey cıkmadı. Bunarada ben anne sutu ve ek olarak mama ile besliyordum. Normalde zayıf doğdu kilo alımı idare ediyordu ama şu an cok zayıf. Ara ara ishal oluyor cok fazla salya akıtıyo geceleri zor uyuyor gunduz neredeyse hic uyku yok. Ayağımda sallarken kulağını cekiştirdiğini fark edip belki kulağı ağrıyordur diyip kontrol ettirdim ama onda da sorun cıkmadı doktor yine de bi damla yazdı kullandım. Doktorun tek ihtimali erken diş cıkarma olabilirmiş. Bide yetmedi gribe yakalandık burnu tıkalı oksuruğu de var biraz. Ve hala emmiyor uyumuyor. Doktor gribi icin antibiyotik ve burun spreyi verdi. Ve dun ile bugun kakasında cok az miktarda mukus fark ettim. Karnı da cok gurulduyor. Bu kadar cok şeye ne sebep olabilir lutfen yardım edinnn
Bebeklerde gaz, mukuslu kaka, uykusuzluk, salya,iştahsızlık, karın gurultusu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebeklerde gaz, mukuslu kaka, uykusuzluk, salya,iştahsızlık, karın gurultusu