Malzemeler
5 adet yufka
2 adet tavuk goğsu ve suyu
2 su bardağı nohut
1 kase yoğurt
3-4 diş sarımsak
Yeteri kadar kırmızı pul bîber, tuz, karabiber, maydanoz


Yemeğin Tarifi
Yufkaları teker teker oklavaya sarıp bozmadan oklavayı cıkarın. sardığınız yufkaları bir parmak kalınlığında kesin.
Daha onceden ısıttığınız nohut ve tavuğu birlikte pişirin. İcerisine tuz ve karabiber ilave edin. Tepsiye kesilmiş yufkaları dağıtarak yayıp on dakika fırında tutun. Fırından cıkarıp uzerine dilimlenmiş tavuk ve nohutları yerleştirin. Tavuk suyunu uzerine gezdirin.
Tekrar fırına surup suyunu cekinceye kadar 10 dakika fırında pişirin. Fırından cıkarınca uzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip kırmızı pul biber ve doğranmış maydanoz serpin. Servis tabağına alıp, sıcak olarak servise sunun.