2 hafta once kızım oksuruyor diye dr a goturdum boğazı kotu dedi antibiyotik ve gece oksuruğu icin ilac verdi.antibiyotik bitti ama oksurukler kesilmedi ben de balgam sokucu ilacla gece kullndığım ilaca(alerjik oksuruk icinmiş) devam ettim. 4 gun once ateş 40 a kadar cıkınca acile goturduk (carşamba) boğaz demiş,yeni antibiyotik vermiş neyse ertesi gun kullandım ama aynı akşam(perşembe) yine ateşi duşuremedik yine acile goturduk.ciğerleri cok kotu dedi boğaz icin bir şey demedi buhar verdi rahatlasın diye ama bir cocuk dr una goturun dedi.
dun yani cuma gunu cocuk dr una goturdum acildeki dr.un dediğini de soyledim.goğsunu sırtını dinledi dinledi sinuzit olabilir dedi film istedi.filmi cektirdik evet bir tarafta sinuzit var tedaviye başlayalım dedi.antibiyotik,ateş duşurucu ve burun spreyi verdi.sinuzit ateş ve oksuruk yaparmış.

ama kızım hala iyi değil surekli ateşi var 4 saatte bir fitilkullanıyorum,halsiz,iştahsız,kusar gibi oksuruyor ve yapışkanlı bir şey cıkarıyor bazısı su gibi miktarı fazla ama yiyecek kusması gibi değil yapışkanlı bir şey..hatta boğazı tahriş mi olmuş nedir hafif rengi kırmızı..yada bazen tukuruyor resmen parca balgam...bazen sarı renkli bazen şeffaf..

surekli bir taraftan burnu akıyor oda sarı renkli..

anlamadığım bu cocuğun bu durumu sinuztten mi ciğerden mi? sanki burnu akıyor diye boşaltıyor sinusleri ama oksuruğu ateşi falan ya cocuğun ciğerleri cok kotuyse allah esirgesin zaturre falan olmqsın diyorum..

anlamadım bu dr ları ne verdikleri ilac aynı ne teşhisleri..hangisi doğru soyluyor bişlmiyorum da .artık bir dr umuz var cuma ulaşamıştım ona cok guvenirim lkendisine onun ozeline gotureyim diyorum pazartesi umarım gec kalmış olmam