kızlar oğlum 2600 doğdu ve sutumun azlığı ve bundan kaynaklı sarılığı yuzunden daha ilk haftadan mamaya başladı.cok sık emzirmem rağmen sutumde hic coğalmadı ve mamaya devam etmek zorunda kaldık.
en başından beri kutunun uzerinde yazan miktarın epey bi gerisinden geldik doktorumuzun onerisiyle.cunku kolikti ve barsakları hazmetmekte zorlanıyordu.şu an 4,5 aylık 3 saatte bir 120cc mama iciyor ve de 7300gr....ama doktorumuz oğlumun cok hızlı kilo adığını ve boyle giderse obez olacağını soyleyerek mamamızı artırmıyor ve oğlum her mama sonrası zırzır ağlıyor.( ayda 1000-1200gr.alıyor)bir kısım ver yesin sonradan o kiloları atacak diyor,bir kısım da doktora uy diyor.ne yapacağımı şaşaırmış durumdayım.emziriyorum hala sutum az da olsa.mama mı kilo aldırıyor sutum mu yarıyor bilemedim.....ek gıdaya ufaktan başladık ama daha oğun haline gelmediği icin bi faydası yok.ayrıca ek gıdayı da cok isteyip doymazsa ve aynı kilo alımına devam ederse napıcam?????
sizlerin yaşadıklarınızı ve onerilerinizi bekliyorum....
Bebek Beslenmesi mama-doktor ikilisi yuzunden kafayı yicem....lutfen yardım kızlaaaar!!!!!!!
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi mama-doktor ikilisi yuzunden kafayı yicem....lutfen yardım kızlaaaar!!!!!!!