Arkadaşlar Allah başka dert vermesin de inanın cok yorgunum. Gunlerim 1-2 saatlik uykuyla geciyor. Bebeğim 1 bucuk yaşında
Yatırıyorum saat 10 bucuk gibi kalkıyor en gec 4 e kadar surekli uyaniyor 4 den sonrası yok.
Kesinlikle uyumuyor.
Vallahi coktum yaşlandım . Esimin yanında yatamaz oldum.
Her gun tam yatmaya yakın uyanıp kusuyor.
Her gun alezini ve yastığını yıkıyorum. Allah affetsin bebegimin kusmugunu temizlemekten tiksinir oldum. Her gece mi aynı şey olur. Gunduz hic bisey yok . Oğlen uykusuna yatıyor. Akşam zor 9 da kadar tutuyorum. Genelde 8 de uyuyor. Ama surekli uyaniyor. Gozaltılarım coktu. Yeme duzenim iğrenc uyku duzenim iğrenc.
Neler denemedim ki uyku cayları, iyi geceler şurubu en son cok daraldim atarax bile verdim. Yok cocuk uyumuyor.
Banyo yaptiriyorum , her gun parka goturuyorum yorulsun diye. Masajlar uyku dualari ... denemediğim bisey kalmadi. 11 de de yatirsam aynı 8 de de yatirsam aynı. Bu saatler ağlamasını duydugum an sanki ayaklarımdan kanım cekiliyor artik. Bir de biliyorum ki bu her gun boyle. Inanin sabaha uykusuz ve moralim bozuk kalkıyorum. Eşimle karı koca ilişkimiz de kalmadi cok uzuluyorum

Bana bir el atin ya vallahi bittim tukendim.