Evet pek cok sebebi olabilir. Aclık, gaz, sıcak, soğuk, can sıkıntısı vs... Ben bunların hepsini gideriyorum ac değil, altı pis değil, uşumuyor, ateşi yok vs vs. Gozunden uyku akmasına rağmen tam dalıyor ve pat gozunu acıyor. Zaten en ufak sesten, hareketten, vucuttaki eklem sesinden, halıda atılan sessiz bir adımdan bile uyanabilen bi bebeğim var. Fakat ortam ful sessiz bile olsa uyumuyor. Gece nispeten daha iyi uyuyor ama saatler suren gaz sancısı cığlıklarından sonra. Gunduz de uyusa bile 10 dk, 15 dk yarım saat en fazla 1 saat. Boyle nolcak bilmiyorum. Yarın kırkımız cıkıcak. Yenidoğan huzursuzluğu diye Bi şey okudum. Oyle olabilir mi? Ya da hep boyle mi surucek? Aynısını yaşayan fikri olan, onerebileceğiniz Bi şeyler olanlar var mı lutfen yazın cok zor durumdayım. Hic Bi işime bakamıyorum duşa bile giremiyorum. Gurbetteyiz şu an yanımda sadece babam var ve o varken bile napcamı bilemiyorum iki kişi sallamadan mumkun değil uyuyamıyoruz o gidicek ben kalıcam eşim asker gorevlere gidiyor 2 3 gun naparım nolur bilmem. Bi yardım edin bu cocuk nasıl uyur?