Bebek Beslenmesi 😪😪Sutum mu yetmiyor bebeğim mi emmiyor? 😪😪
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi 😪😪Sutum mu yetmiyor bebeğim mi emmiyor? 😪😪
-
16-09-2022, 22:20:38Arkadaşlar 1 aylık bebeğim var. Mastit vs gibi pek cok sorunla uğraştım hala aralıklı olarak uğraşıyorum meme ucum Bi turlu iyileşmedi. Bunlar emzirme mi etkiledi mi bilmiyorum fakat hippin stilteesini kullanıyorum, Bi sure galactago kullandım, her gun incir uzum hoşafı iciyorum, her gun bir bağa yakın dereotu yiyorum, 4 litre den aşşağı su icmiyorum, tahin pekmez yiyorum, hep et tavuk ya da balık yemeye calışıyorum, yeşil yapraklı sebzeler de dahil, rezene anason cayı iciyorum, yetmedi bir de brewers yeast b12 sipariş ettim, sutumun şelaleler gibi akması gerekir dimi? Bebeğim emerken Bi kısmında uyuyor Bi kısmında da ne emerse işte, acaba uyuyup fazla emmediği icin mi kilo alımı az oldu? 2 hafta once doktora gittiğimizde doktor kilo alımı az yarı ac gibi mamayı 4 oğun ver dedi 4 oğun verdik 1 ayda 2 haftası 4 oğun mama olmak uzere 1 kg aldı. (2haftalık anne sutu emdiği donemde ise 400 gr aldı) Fakat şimdi emiyo emerken biraz cekip bağırıyo bakıyorum sut damlıyo ucundan ama ona mı yetmiyo? Ya da biberon mu istiyor? Kafam cok karışık moralim bozuluyor, hic mama vermeyip emzirmeyi denedim ağlıyo dayanamıyorum ac diye kıyamıyorum. İlk doğum yaptığım zaman mastit olmuştum goğusleri mi sağıp duruyordum bazen Bi goğuste 60 cc falan cıkıyordu şimdi mama verdiğim oğunlerde goğsumu sağdığımda 40cc, 50 cc anca cıkıyor toplamda 2 goğus 80 90 cc. Emzirdikten sonra sağdığımda ise 3 seferdir Bi 30cc,bi 20cc,bi 10 cc geldi. Şimdi sizce benim sutum az mı? Napmam lazım? Biraz da geriliyorum stres oluyorum sutum yok mu diye, bir de mardinde yaşıyoruz bebeğe burda kendim bakmak zorundayım ailem uzakta biraz kolik Bi bebek eşim goreve gittiğinde yalnız naparım diye de stres oluyorum sutumu etkiler mi bu durum? Fakat stres yapmamayı nasıl başarıcam bilmiyorum sutum artsın şelale gibi olsun fışkırsın istiyorum lutfen yardım edin