merhabalar
Ben yaklaşık 6 ay once sezeryan doğum yaptım ucretsiz izindeyim cunku ailelerden uzak bir şehirdeyiz ve cocuğumu kendim bakmak istedim.
Ama sorunum şu ki ben kendimi cok saldım acayip uşengec biri oldum aslında kızım o kadar yaramaz bir bebek değil uyuduğu zamanlarda evimi toparlayıp kendime bakabilirim ama ben. Kendime bakmaya cok uşenir oldum kendimden vazgecmiş gibiyim aslında cok bir kilomda kalmadı 56 kiloyum 52 ile hamile kalmıştım gobeğim ve kalcam var ama spor yapsam sıkılaşır ama İcimden gelmiyor eşimi de cok boşladım adam bir şey demiyor ama gecen gun sen eskiden cok benim suslenirdin daha cıvıl cıvıldın şimdi iyice sus pus her şeye uşenen biri oldun biraz kendini toparlamaya calışsan falan dedi eşim yardımcı olur eve de cocuğa da ama ben şu loğusalık halinden cıkamadım gecen Kızkardeşimde aynısını dedi abla sen iyice saldın kendini sanki yaşlanmışsın gibi davranıyorsun falan dedi ve ben gece yattığım pijamalarımla gunduzleri evde duruyorum cocuk kusuyor eğer cok fazla kirlenmişse oyle değiştiriyorum uzerimi ben boyle değildim ya her gun duş alıp farklı farklı kıyafetler giyip evde cıvıl cıvıl neşeli olan biriydim.
Benim gibi olup kendini toparlayabilen var mı aranızda bana yardımcı olun.
Doğumdan sonra eski ruh halinize nasıl donebildiniz?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Doğumdan sonra eski ruh halinize nasıl donebildiniz?