Kızım evden ve benden kopar mı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Kızım evden ve benden kopar mı?
-
16-09-2022, 22:08:57Kızım 3 yaşındayken kardeşi doğdu. O zamana kadar surekli birlikteyiz birlikte bişeyler yaparız oyunlar oynarız parka cıkarız bana cok duşkundur. Kardeşi doğduktan sonra ilk 1 hafta bebeğimin ve kendimin sıkıntılarından dolayı bebekle daha fazla ilgilenmek durumunda kaldım. Cocuk beni ne zaman gorse kucağında bi bebek, emzirecem diye uğraşıyo. Cidden cok uzuluyodum kızım benden uzaklaşacak diye ta ki bir sabah anneee annee diye bağırdığını duyana kadar. Yine bebeği emziriyorum, kalkıp bakamadım efendim diye seslendim. SANA DEĞİL BABANEME DİYORUM dedi!!! Babanesine anne diye sesleniyomuş O andan itibaren kızımşa daha cok ilgilenmeye calıştım, cok başarılı olamadım ama oğlum da buyuyup emmesi uyuması duzene girince eskisi kadar yakın olduk birbirimize. Şimdi bi suredir oğlum gunduz hic uyumaz surekli kucak ister surekli kucağımdadır surekli uyutmak icin uğraşıyorumdur, kızımla yine uzaklaşmış gibi hissediyorum. Ara ara ananesinde kalmak istiyo ilk zamanlar evde sıkılıyo değişiklik olsun dedim gonderdim ama annemler her bize geldiğinde ağlaya ağlaya peşlerine takılıyo ertesi gun akşama kadar da gelmiyo. Biliyorum orda ilgi surekli uzerinde dedesi ananesi teyzesi surekli oyun oynuyolar parka gidiyolar markete gidiyolar. Bi yandan bırak gitsin değişiklik olsun diyorum bi yandn da evden ve benden kopmasından korkuyorum. Ne yapmalıyım deneyimli anneler bi akıl verin nolur