bebekte bağırsak tembelliği
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebekte bağırsak tembelliği
-
16-09-2022, 21:57:41merhaba arkadaşlar...daha once kabızlık adlı başlık acmıştım...kızım haftaya 3 aylık olcak ve bir ayı aşkındır mudahalesiz kaka yapmıyor..bu surecte ilk zaman 6 gun bekledik yapmadı..gazlı bi bebek olduğu icin karnı cok şişti ve fititlle yaptırttılar...sonrasında gittiğimiz doktorlardan ver fitili yaptırt diyenler oldu..sutun yetersiz diyen de oldu..duphalac ve debridat kullandık ve malesef ikisi de bebeğe verilmezmiş..makattan yağ mı sıkmadık yağ mı icirmedim..rezeneler kimyonlar neler neler...her yonteme başlarken ilk gun tepki veriyor ve yapıyor..ertesi gun yine yok..ve malesef alttan da gaz cıkarmıyor...masaja falan yanıt vermiyor...son doktorumuz benm ilk kullandığım gaz ilacını geri verdi..nurse harveysi..bana gore kızımı bozan şey buydu..ama doktoru dinledim aldım..bi de motilium verdi..diğer yontemler gibi verdiğim ilk gun kızım cok az da olsa kaka yaptı..alttan pıt pıt tum gun gaz da attı...tum bunlar 1 gunluktu..ertesi gun ne karnından ses ne pıt ne kaka.. 3.gundeyiz..karnının uzerine yatamıyor derecede şişti...ve emmek de istemiyor...başına gelen var mı yardım edin lutfen...saatlerce ovuyorum sallıyorum yok..gayet hareketli bi bebek...bu ilaclardan kullanan var mı...şaşırdım artık on doktor gezdim...korkuyorum ki sonunda daha buyuk bi sorun cıkarsa altından diye