SelamunAleykum arkadaşlar cok uzun zamandır beklenen sorulara cevap veremiyorum affınıza sığınıyorum..
burda durumlar dışarıdan gorunduğu gibi kolay gitmiyor. bi cok sorundan vakit bulup veya uygun vakti bulup parca album bilgi vs. bişiler veremiyorum sizlere.. Genel olarak butun sorulara cevap veremesemde son zamanın en onemli konusu olan album meselesi hakkında biraz bilgi vermek istiyorum..

MozzArt Underground ve Beatkeyfi albumu 2 albumun birleşmesinden oluşuyor 2 album tek albumde 2 bolum olarak dinlenecek..

Albumun Beatkeyfi kısmı benim yaptığım beatlerden oluşan enstrumental bi album, daha oncede yapmaya başladığımda duyurmuştum..cok farklı tarzlarda beatleri bir araya getirmeye caliştim ve beatkeyin farklı tarzlarda neler yapabileceğini dinletmek istedim..

MozzArt Underground'a gelince..

Bu da Sitemin Duan Olsun Albumu zamanından, hatta daha oncesinden tutun gectiğimiz aylara kadar urettiğim bir cok parcadan sadece bir kısmı.. Bildiğiniz gibi bi sure once Banrollu album haberi vermiştim.Bu Album (inşaAllah) muhtemelen kış aylarında cıkacağindan, sizleri daha fazla bekletmek istemiyip,yapmış olduğum parcaların bir kısmını sizlere sunmak istedim..SDO albumunden bu yana underground'a pek fazla parca vermemem size parca uretmemem izlenimini vermiş olabilir.Ama duşunduğunuz gibi değil, 10 larca parca urettim sectim eledim olctum bictim..Tutarsız bir şekilde 3-5 tane ep cıkarmak yerine en guzel işlerle sizlere ulaşmak istedim..

Bahsettiğim parcalardan bir kısmı bandrollu album projem icin secildi ve profosyonel bi produktor, profosyonel bi menajer eşliğinde ve profosyonel bi studyo ortamında hazırlanmak icin sırasını bekliyor.. işte onlar bekleye dursun bizde yapmış olduğum parcalardan bir kısmının keyfini cıkarmaya başlayalım.. MozzArt Underground Benim icin cok onemli ve cook uzun zamanda hazırlanmış parcalardan oluşuyor.. ismide oyle Mozz Art ın iki farklı anlamı var benim icin 1. si MozzArt yani Mozz sanatı, ikincisi buyuk bestekar Mozart ın ismine bi benzetme..Album Allahın izniyle planlara gore Ağustos ayının ilk veya en gec 2. haftası cıkmış olacak..umuyorumki albumu beğeneceksiniz ama cok onemli bir konu var..

Bu album bana internetten veya gercekte,kardeşim,abi,dostum,ustad,hocam,bro vs. vs. diyen herkesin gercek yuzunu gosterecek..nedeni de şu;bu albumu daha once vermiş olduğum albumler, parcalar şeklinde nete değilde, online satış yontemi ile satmayı planlıyorum.. sanatının karşılığını almak isteyen her sanatcı gibi her şair gibi her muzisyen gibi kafa patlatıp gecemi gunduzumu verdiğim şarkılarımın bir değeri olmasını istiyorum sizce yanlışmı duşunuyorum? Bence bir sanat eserini dinlemek yalnızca tıklayıp indirmek olmamalı..Sizlerden isteğim şu ki eğer bana gercekten değer veriyorsanız bu albume hakettiğim değeri verin ve rica ediyorum internetten indirmeyin.. Bunca zamandır şarkılarımı dinliyorsunuz şuphesiz bazı zor zamanlarınızda veya mutlu anlarınızda sesimle yanınızda olmuşumdur..Ve boyle bir esere 2 paket sigara parasını cok goren arkadaşlarım lutfen bu sefer muziğime saygı gosterin internete verdiğimde nasıl indirip dinliyorsanız bu seferde ucretini verin alın muziğe, Mozz'a destek olmanınkeyfini cıkarın.yarın oburgun Mozz muzik yapiyorsa benimde ona bir desteğim oldu demenin sevincini yaşayın.. ben bu 2 albumu bir arada 8 ytl ye satmayı planlıyorum.Satış internetten tek tek sipariş ve bazı şehirlerdeki bazı dostlarımın yardımlarıyla belirli satış noktalarından temin etme yoluyla dağitilacak.. eğer bu yonde yardım etmek isteyen guvenilir arkadaşlar varsa mesela atıyorum "ben Ankarada albumu satmak istiyorum" diyen arkadaş varsa myspace yoluyla benle irtibata gecebilir.. tum dinleyicilerimden ve tum Rap camiasından Albumun reklamı tanıtımı konusunda destek bekliyorum..

Umarım anlatabilmişimdir sizlere derdimi bir nebze olsun..Unutmadan albume inşaAllah Ey Rap parcasına bir de klip projemiz var..Yonetmenim Suhep Tosun'a,Bilal'e ve tum ekip arkadaşlarına şimdiden teşekkur ediyorum..

Harun Dinc "Mozole Mirach aka Beatkey"

(Myspace Den Alıntı)