Selam herkese.
Oğlum 14 aylık ama artık diğer donem kreş duşunuyorum bakıcı yerine, 19 aylık olacak eylul donemi.
Tam netleşmedi kararım, konuşmaması ve bezi bırakmamış olması negatif şeyler, hastalık donemini kucuk yaşta gecirecek olması da diğer buyuk cekincem.
Kararım net değil yani sadece oyun gruplarına falan goturdum, uzun sureler kalması nasıl olur bilmiyorum ancak netleşirsek yaz donemi alışma sureci gecireceğiz zaten.
Velhasıl etrafımda zaten 3 yaş altı alan cok bir kreş yok ama hic bir kreşte de aradığım ozellikler yok. Tamam sevgi dolu, guvenilir olması baş kriter ama mesela karanlık bir kreşi siz tercih edee miydiniz? Ya da bahcesi olmayan? Yemek listesi pasta, kek, borekle dolu olan? Ben istiyorum ki ferah ve aydınlık ( yani guneş almasa bile gunduz ışık yakacak kadar karanlık olmasın), bahcesi olan ve etkin kullandıkları, yemekleri organik şeylerden olamasa bile en azından şeker gibi başat zararlardan uzak tuttukları, sut icirmeyenler icin alternatif icecekleri olan bir kreş. Cok şey mi bunlar sizce? Hani bu sene değil de seneye versem bile aradığım şeyler bunlar. Montessori eğitimiymiş, waldorfmuş, bunları zaten gectim...
Ozellikle kreş tecrubesi olanlar, sizler nelere baktınız? Size onemli gelen kritere sonradan aslında cok da onemli değilmiş dediğiniz oldu mu?
Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş İcin Onemli Kriterler Neler
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kreş İcin Onemli Kriterler Neler