Merhaba hanımlar. Daha 9 aylık evliyim
Eşim askeri personel. Gecen hafta hamile olduğumu oğrendim. Eşim eğer onu eleştirmezsen, bağırmazsan cok iyi biridir. Ama onu eleştir, bağır seninle asla konuşmaz, adım atmaz. Ben her sorunu konuşatak cozme taraftarı olan biriyim. Tabiki ses tonuma sahip cıkamam, sinirlenince bağırırım. Ama onun her şeye sessiz kalması, sinirlenince odayı terkedip kendini başka odaya kilitlemesi beni daha da korukluyo. Arkadaşlar, gecen hafta hamile olduğumu oğrendim, eşim de ne sevindim ne sevinmedim arası bir yuz ifadesi vardi. Kayınvalidemlere gittik biz İstanbulda onlar ankarada oturuyor. Cok sık gidip gelemiyoruz bu yuzden. Oradan dayısına gectik. Hamile olduğum icin beni aşırı derecede bel ağrısı tuttu. 40 dk arayla kalkalım mı ağrım var dedim oralıklı olmadı. En sonunda abisi oylesine kalkalım mı dediği icin kalktık. Bu icimde bir dert oldu. Daha sonra ben duştum malum Ankara karşıydı gittiğimiz de acile gittik bebeğe bir şey oldu mu diye doktor bizi Ankara merkezdeki hastane gidin biz acikşz kadın doğumcu nobetci değil şu an dedi eşim Kızılcahamam da oturuyo Ankara ile arası 1 saate yakın gidelim bak doktor bunu dedi dedim bir sinirlendi yok gidecek ya. Arabayı hızla surmeler boyle yapınca sonra gidelim deid bende haliyle oyle tepki verdiği icin istemedim. Sen daha sonra kuzenlerimle git mangala sucuk ekmek ye. Gamsızluk değilde ne bu? Beni bir defa aramadı ne oldu, kan geldi mi vs diye haliyle bu da birikti icimde. Ya tamam 1 hafta oldu daha hamile olduğumu oğreneli ama insan şunu bekliyor canım bir şey ister misin, gelirken getireyim mi bu da tık bunlar olunca ben artık patladım bugun. Tabi alışkanlığı hic cevap vermedi oda değiştirdi kendini başka bir odaya kitledi.yemek yemedi yemeğe cağırdım sen git ye dedi bende yemedim. Ama insan duşunemez mi bu kız sabahtan beri yemek yemiyor hamile. Karnım ağrıyor surekli doktor normal demişti. Buna da soyledim yalandan yere hastaneye gotureyim diye mesaj atmış odaya gelmek yok. Halimi sormayacaksan 112 yi de ararım sana ihtiyacım yok dedim. Siz olsanız ne yapsrdını