Malzemeler
1 adet esmer ekmek
1 adet portakal
2 adet tavuk goğus fileto
1 cay kaşığı kişniş
1 cay bardağı tat mayonez
1 tatlı kaşığı kori
3 sap nane
Yemeğin Tarifi
Ekmeğin uzerini keserek kapak şeklinde cıkartın. İcini boşaltın.
Tavuk goğsunu haşlayıp, soğuduktan sonra iri parcalara ayırın.
Portakalın kabuğunu beyaz kısmıyla birlikte keserek soyun. Dilimledikten sonra zarlarını cıkarın.
Mayonez, kori, kişniş ve tavuk parcalarını karıştırın. Hazırladığınız tavuklu karışımı ekmeğin icine doldurduktan sonra, portakal dilimleri ve taze nane yapraklarıyla susleyin.
Uzerini kapak gibi cıkardığınız ekmekle kapatın, aluminyum folyoya sarın. Buzdolabında 2 saat beklettikten sonra servis yapın.
Mayonezli Tavuklu Ekmek
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Mayonezli Tavuklu Ekmek