Hic yok deme hit cok

luiz beat i verir ben de yazarım kabaca hiphop bu/ queens koprusune benzer koprum/ kopruyu gecene kadar ayıya ayı derim atımada deh/ basına haber verin geliyor zafer ama bu sefer geridekiler terste/ dunyada her insan sanki bir dertte telesekreter yapacak yerine beste/ karanlık şeritler daralmış delikler bir cıktım evimden sel aktı peşimden/ ve kapıdan bak mart a akıllı ol yakacak ne kurek kalır nede kazma/ arkadaşına sarıl kısası rapini bir bile coğu bilmez ama asıl rapin hası battle/ anaforuma kapılma duşunmek icin git para fonuna para yatır ve yenilene katıl...

nakarat
hic yok deme yapacağım hit cok/ kim korkar bu rhyme dan ve flow dan/ dans eyle bounce eyle olur ortam/ dert değil sen cekil burası guvenli...

canıma tak edeni konuşurum adımı rapine katana takarım/ acıda yeni tad alın halıda ucarım ben ali baba gibi masala kananı silerim eline veririm gerceği sen iste hep/ bu en icten text diken ustunde kek tren kactı bak inek baktı hep cicek topla git pembedir senin ruyan flex benim teknik/ teneke calmadan bir teki dans eder oteki bounce eden ekibi pause eden/ o gene ben yeniden gene derinden belkide gene klasik adın batacak elimde...

nakarat

gene kalemi alırım elime delisi benim evin cala kalem cala duşunce dalarım okyanusa/ bu sonucta bin yıldır devam eden bir rapin berisi geride kalan kapışamaz bire bir/ yolu kes bana kastın mı var kuyu kaz/ bana pes de yoksa holocaust yetmez/ ne dediysek zaten herkes şokta c e z a luiz hadi başla/ katlarız boshporus hep primetime 36 laklak etmez tam rhyme/ enemy nerede baskın beleş bir yerden/ korkmuş duşman duşmez yere biz erken a ma ma ma ma mikrofon kal geride korkak ol biz geldik kalk ayağa yattıysan densiz/ bu rapime back yok bu yakın atak korku dolu batak istanbul berlin hat...

nakarat

Son Soz feat. Da Poet

ceza
bul bir yol da yaz, kaleme guc ekle tortu dolu bardak kırk kanaat, kırık kanatlar ucurmaz sis coker işini sağlama al adı kalıcı ol her zaman, adı batsın savaş acanı dumana kattım, yazdım gece gunduz ama adı sanat olmaz, sanat yapanı gordum hic adı kalmaz zaten acı cok her gun ikiye katlar, icraatmı icatmı icramı bu yaptıgım koru korune bi saplantı şu icimdeki dunya dışardan buyuk, elimdeki kalemi kıramaz ki hic bir guc, iyi gun kotu elimde hep defter, onumde hep diken ve olume kac var, kim yazar sayfalar sayfa dolar arkamızda bekler tayfalar.

da poet
tam vakti bu yan bakışlı kem gozleri ritimle katletmenin, rap kimin benim rap kimin senin rap kimin onun rap kimin bizim, aynı sofrada sen ben dunya aynı aynada git gel ruyalarının icinde bogulup dururken hızıma kapılsın hadi onca furya, ben kendimim kendim kadar hep kendimi kendim yazar yek bi derdimi anlattım yek bi dost cıkmadı bana rapim kadar bildigim kadar bilmediklerim var ama muzik boyle birşey değil kara kıtada aclık var be alim tek zenci de usa de değil

nakarat
sence ilk amac ne yaşam, ders veren sence kim hayat, hic degismeyen ise kader, son sozu soyler hep olum...

ceza
ilham olda gel ilham al ve ver tadına bakmadan konuşma kes, bakakalan şaşakalan donakalır eller, bala banan kazanır elini ve deli gibi gezinir etrafta gozude hep yaşta olanı goremeyen kazanamaz, erken giden her donem değişiyor gundem ve biz goruyoruz yazıyoruz icten, dunemi takılı kalalım acaba yada yarınamı bakalım acıyı kana kana icelim adımızı mezara değil dağa taşı kazıyın acılar akın akın geliyo biz eritiyoruz aklı acıyoruz hadi bize bağlan kaderide biliyoruz her gun rapimi ben inat icin atıyorum arasıra bile saklanmam on saftayız hedefte dunya.

dapoet
dal hadi muzik setine ortadan zati farkı yok alayının arto dan hangi şarlatan, dil uzattı kim tutupta catlatır bak her bir rhyme cihanı mesken bildi bu kalem otur yaz dinlesin o zaman kader kolpayla yıkılmaz benim kalem karı gibi dedikodu dedikodu yeter, duyduklarım ve gorduklerim yazdıklarım ve bildiklerimdir, umduklarım umitlerim sunduklarım ve de benim hedeflerimdir bırak onlarda bende kalsın yine zaman herşeyi katletmişken bırak kulakların bizlekalsın senelerce onlar kirletmişken.
nakarat

Yuksek Gerilim

cukursuz yok yol yolumda cukurum bol yaşamsa sanki bir test ineklik kar etmeksizin calışmak genede pes etme bu uzun bir hol boş lafın yeridir raf kırık kanat ucurmaz hareket gerekir kalk bal akmış hangi daldan bi bilsem harbi dalcam elalem olmuş hep han alemde kacı ki prof ben evin delisi kork aklımda birikmiş probs bir anda sonduler puff ve rap ten aldığım hazsa benim verdiğim gaz sonunda kupada yok enerjim bitmez ama taklit edildikce değiştim bu cok doğal bir değişim sineklik taktım canıma kulaklıktan ses gecmez sulak alanlar azaldıkca ve sular aktıkca boşa ne yaparsa yapsın insan yeter ki gitsin hoşa ister beğen ister begenme zaten benim hep koşan eşşeğin anlamadığı tek şey değildir hoşaf...

nakarat

gigavat carpı bin ton gel ye kabahat bende dost tozpembe tozpembe dosta acı kahve posta kandı dost gene baştan

gerilim cok yuksek ateşli her kitle bir kutle carparsa dunyaya tam tertip benmi katlettim benmi bomba attım ormanları ben yakıp ben mi ağlattım savaşı ben acıp acep ben mi mahvettim işkence yapıp insanlığımı terkettim işlemler uretip hayat mı zorlaştırdım kitle imha silahları ben mi icat ettim şoyle icab etti ben hep rap yaptım soyle kifayetsiz ekip insan sattın kadrolaştık iyice kadrolaştırdılar memleketi kablolarla boğdular hep yuksek gerilim cemberi dertli gibi gorunmekte usta olan şeytandır gercek derdi olanı ezen ise insandır mercek altındayız gercek ustu hayatlar ki gerceklerden bahseden her duşunce hep mi bayatlar...

nakarat

70 milyonun vebalini almaya calışan politikacılar kadar hevesim yok politikaya şarkıcılar kadar kim ne isterse yapsın bırak benim zaten andım var benim andım rapim zaten kaynayan bir kanım var sanat duzen kanunlar başka duzen mafyalar en iyi duzen insanlık ama bu nasıl bir duzen abiler bu nası bir duzen ablalar bu gelişi guzel tablolarla olmaz işler baltalar keser acıkta tangalar yaptığım her besteden kendisine pay cıkartanlar oynadığı diziyle gercek hayat arasında kalanlar yaralarıda cok buyuk olanlarda sayemde kan ağlar kopya hayat haksız kazanc ***** eser ruzgarlar bahce kiraz doldu biraz bekle araz cıkmasın kin garez doldu *****ler ki ceza nasıl yazmasın eza ceken dostun oldu gormedin ve oldu tuş bakıpta gormemezlikten geldiysen bence sende suc.

nakarat

Dertler Biter Mi? feat.Narkoz

narkoz
bilirsin bazen koşmak gerek neden bilmeden kaybı gormeden/ ayıbı gom beden ayıkana kadar hadi tana kan akıtana kadar/
budur tek bedel vurur yok eder vurgu şok eder kurgu cok keder/ bakıp mahfeder savaş başlar cekin nefer vede alın siper/
benim projem ortadoğu soy kırımı benim nehirim ortadoğu kan kızılı benim goturum orta doğu son satırı/ yaşam
işler yok ayıbı/ nasıl olacak bir yol goster once olamayacağından değil/ once olurundan bahset bana boylesine delirircesine haykırıp işle/
zaman gecer fakat kalan zaman olur donence/ olup bitense yaramada merhem olamadı neyse budur işte olası duşunce/ 6. histir nefret altına yatınca
alabora olan akıl odaları servetidir aslı mecnunun/ kader ister bu da akıl oyunu ikamet ettiğim bu iktidarın getiri ve goturusunun ote bi tarafına tutunamadan
kırıldı can gelir bir ses biraz dayan lan/ obur taraftan acık bu candan aklım kacar kacık değilim aptal iyi dinle aklın şaşar duşer bu zar vede yaşam kumar...

nakarat
kalksan bir dert otursan bir dert bitsin desende dertler bitermi/ kitlendi kendi kendine sitem sabredersende dertler biter/ heyhat kimi duyalım heyhat kime uyalım berbat bir yerde duralım...

ceza
palaspandıras dalarsan tasma takarlar bir yakalarlarsa sen ne koz varsa bas/ varmı hasma kastın taş makas kağıtta kurtarmaz/ bul karayı al parayı dal saraya
bir eline yağ otekine de bal kalıyor/ gunbegun oldu anbean her parada malda goz kalıyor kansa kan/ hep duşun taşın rapti marşım hayat heryerde ve hep yol arşın/
herkes mehtaba karşı oturmuş ben ise geleceğe tam geleceğe karşıyım/ gunler geciyor vaktimiz doluyor elezen kendini baki sanıyor elezen tek şekilde oldurur
ama azrail canı her turlu alıyor/ kimi dijital kimi saatli maarif biri kafası kel biri sahte arif/ git gidebilirsen yok bir taarif kırk haramilerin onunde kim/ var alem raks eder
ben hep sakin arap kızı camdan bakar/ lakin amerikan fuzesi gelip alır aksi şeytana uyma sen tut bir taksi/ yaptığım rap değil rap in eki tuz kattığım corba bu
hepimizin/ kulpu kırık kupte değil hazinemiz buz bu mevsim hic ses kesmemek gerekmekte/ pes demek gerekse bile dememek gerek/ yeraltından cıkan ses
bu kez cıkıp ezecek kim varsa karşı deleceğiz arşı tek yurek...

nakarat

narkoz
bilirsin bazen durmak gerek ozlemi bilmeden hasreti cekmeden akşamı gormeden/ bunun akışının yeni nakışına hışmını gosteren/
7 kıta birleşir onun adı icin hadi canı bicin hadi kana kana icin hadi/ kimi pece icin ici dolu petrolu pisliğin boşver inlesin buysa isteğin/
teror isteyin olum isteyin yakıp yıkıp yetmez deyin/ şehidimi kefenede gomebilecek hedefe olesi kitlenin imf gibi/ kolesi kitlenin sıra verip olmaz
ulkemde para verip işler işlerin/ bilincime kazınan gecmişi istemem birincinin pisliği bu binicinin emeline ulaşamadan/ ateşle fişeğimi heyhat savaş var
kalkın herkes siper alsın/ pala kama sıra sıra onun adı para ozel bir paraf ister ayrı bir rafta dunya senin dunya benim peki dunya kimin/ hadi bunu belirleyin hadi
yine geveleyin hadi bu yara derin deli gibi eşeleyin hadi/ hep aynı gundem bu kokona gasp ister bıkana kadar darp izden/ bu drama dedikodu gibi yeni konu ekler o pistten emir verip yonetenler varken hapisten...

nakarat

ceza

bugunden dune hic doğmaz guneş patron dedi iş kalk lan gureş ve gunden gune değişilmez bu ne iş kurduğun saltanata kuşmu tunemiş/
duşmez kalkmaz bir allah nefis ile savaşta kim mudaafa/ bana ki soru soran olmazsa olmaz sıra sanada gelecek şimdi in aşşağı/
yalanı yanına kalanı yakalar yalaka takılanı paralarız kazık atanı yatalak ederiz/ ekibi sağlam gecinen kim varsa ters doner işte bu rap tertemiz/
para icin oynanmaz bu rap oyunu underground da gencler hep yarıyor/ disko dansı değil bu gecer boyunu psikopatlık oldu rap yaşıyor/
hadi gene beni yaka paca tutup atın hadi kumbara cebim son para cebimde ki/ ve kapkara denizin mekanı karafaki on sene de dolar ama kimin umrunda ki/
sen boş verip genede koş ceza yerinde bekleme bunun sonu cok fena/ ne eli ne dili ve ne de keli lekelidir bir işe yaramayan elalemin cenesidir/
aynaya bakıp dedim gul o da bana diken istesekte duramayız hayatta yok fren/ ve tsunami oncesi deniz sut liman ve tsunami sonrası hayat can sıkan/
enemy yol tıkar onemi yok tıka bitti acıların cennet senin ana/ sen cok ağladın yerime ağlama nur beyazı kal ama karalar bağlama...

Sihirli Bir Değnek

yaşlandın ama buyumedin herkes gibi hergun taşlandın ama tuymedin hic ilk once sen kusmedin/ manasız tavırlara anlam araken duştun kalktın aslanların aleminde istemeden kukredin/ kul hakkıyla kesen dolarsa yağmur bekleme karnın doyar fakat karabasansa her gece/ hayat bir oyun zaten hepimiz tektek elenecez kanarsak arkadaşa biz ondan once deliricez/ sanma hayat tek renk bir tek olum tek denk denge bozuk tekmeyle duşer herkes tek tek/ mustang in olmuş ne yazar yoksa ekmek bas tekme dostuna sen basta duşsun masken/ sağlam zannedersin gemini birden bire o yana yatar ki benim değil bu senin hatan basarsan tetiğe silah atar/ dost ve duşman karışır kar mı kalır yanına bu gun zaten coktan bitti nasip denir yarına/ tamam sensin en iyisi ne var ki ***** dostlar hepsi istismar peşinde sahte notlar eksi/ imaj sende boyle bilinsin sen istersen bir uyan sersemlikten kurtul kendine bir gel once gercek sen bir dirilsin...

nakarat

değme değme benim keyfime istersen sev insan istersen sevme/ sihirli bir değnek iyilik seyrek eğilip duşmektense var olmek...

elimde var bir bardak icinde bir omur var eninde sonunda gelince ecel icer kanar/ hırsınla yok olursun zaten son hep hırstan doğar/ sabırsa zaferi getirir ondan sonra yurunur eceli gitte gecele/ tum suclar hepsi sicile doldu semerin arada bir de bir kemeri sıkta duşmesin o sahte kişilik/ ki yanına kar mı kalacak acaba yaptığın her bi hamle ya kanına kanmı katar acep o taktığın sahte maske/ yarına nasip bu gune kasıt ya da dune yazık acınası insanlar ki bayat hayat zaten acımasız/ sen ol sakin her an takip ve bir an boş kalınca durttu şeytan en ust kattan duştun aşağa yoktu tahsil/ al sil her tarafta leke var her tarafta cete var en baba gecinenin bi kurşunluk işi var/ can ucuz ecel pahalı hep kuduz kopek var her bir yeride sarsa it kurt kopekten mi korkar...

nakarat

hic duşundunmu herşeyi bırakıp gitmeyi kazandığın ekmeği boluşup insanı sevmeyi/ hayatla dovuşup dostunla barışık gezmeyi/ korktuğun yerde bile duşunme sakın pes etmeyi/ bize verilen bir can kucağını ac insan oğlu bir gun var bir gun yokki zaten kim kalan/ ey ademoğlu oğret ve oğren her zaman yaşam bir yol biz duztaban koşmak kolay sanan/ kurşun gecirmez bir beden yok ki erken solan var oldum olası gorduğum her kez hep gozleri dolanlar/ goz dolduran davranış can aldıran tavırlar yalan yanlış inanış ve komplo dolu hayatlar/ duşurenin dostu cok olur duşunenin hic uşuyenin dostu en fazla duşenin ki kadar/ darmadağın olmuş yerler herkes kendi ipinde umut dengesiz dağılmış dunyanın ekseninde...

nakarat