Arkadaşlar 3.5 yaşında oglum var yaklaşık 1 ay once bir kizim oldu ve ben asla tahmin etmediğim aklima bile getirmedigim bir surecten geciyorum.oglumun butun huyu değişti hırcın asi siz dinlemeyen bir cocuk oldu.alt katta kayinvalidmler oturuyor cocuk oldugundan belli sabah gozunu acar acmaz oraya kacıyor evde oldugunda ise kir.adik oyuncak bırakmadı butun elbiselerini iceri taşıyor dışarı cıkarken poşete doldurup yanında taşıyor mutfak eşyalarının hepsi iceride corapları ayakkabıları hepsi odanın.icinde.boyle bi huyu yoktu.kiz uyuduğu zaman ozellikle bağırıyor uyandırıyor veya eliyle uyandırıyor daha sonra bak annr uyandırdım diyor.ben uzulunce ağlayinca kendiside ağlıyor ozur diliyor ama yine aynı.ne kadar sakin kalmaya calışsamda bir yerden sonŕa kızıyorum arrik bağırıyorum ne yapacağını şaşırdım.belediyenin verdiği psikolog hizmetinden faydalanmak icin 2 kere gittik ama sanirim ozel olmadığı icin geliştirdiler pek yardimci olmadılar.ben nasil davranacağım ağlamaktan biktim duzelir mi zamanla boyle mi kalır.dedeye nineye hergun gidiyor gitmediği zaman zaten yerlerde aglio gitmesi benden kopmasına sebebi mi acaba lutfen bana yardimci olun fikir verin cok ama cok uzgunum