Merhaba arkadaşlar bir problemim var ve neyapacağımı bilmiyorum 3 ay 6 gunluk bir kızım var ilk bebeğim doğumdan sonra surekli emzirdim ama sutum cok az olduğu icin ve kızım doymadığı icin mamada vermeye başladım.Diyebilirsiniz nerden anladın az ve doymadığını emzirmeme rağmen susmuyodu ve pompayla cektiğim halde cok az geliodu sutu uyumuyodu surekli huysuzdu mamayı denediğimizde sakinleşti ve uyumaya başladı bnde sadece sabah ve gece 1er kere mama vermeye geri kalan tum gun emzirmeye başladım ama gelelim asıl konuya kızım bi saatden sonra normalde yarım saat 45 dkika emen kızım 15 20 dakikaya sonrasında ise sadece 5 dakikaya duştu bnde mamayı kestim ama yine 5 dk emip ağlıodu uzun bi sure boyle devam etti sonra komple bıraktı yaklaşık 2 haftadır hic emmiyo kucağıma yattığı gibi ağlıyo ve cırpınmaya başlıo morarana kadar ağlıo acıkınca deniyim diyorum yine aynı tepki ama biberonu verdiğim anda susuyo ve yemeye başlıyo sutum azalmaya başladı nekadar pompaylada ceksem bi fayda etmiyo benim gibi olup sonradan tekrardan memeye alıştıran oldumu ve nasıl başardı cok merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim