Selam anneler,
Kızım 14 aylık. Sık sık idrar yolu enfeksiyonu geciriyor, bobreklerinden ultrason cekildi sıkıntı cıkmadı şukur. Gunduzleri bir huysuzluğu huzursuzluğu yok, Ama geceleri uyanınca emdikten sonra geri uykusuna dalamıyor kuzum. Surekli debeleniyor yatağın icinde kıpır kıpır kıpırdanıp duruyor ve boyle kıpırdana kıpırdana dalmaya calışırken 3 saat geciyo. Ama ne zaman enfeksiyon tedavisi icin antibiyotik kullanmaya başlasam yavrum o 10 gun boyunca emdikten sonra rahatca gece uykusuna devam ediyor. Bu enfeksiyondan dolayı ağrısı acısı mı oluyorda geri uykuya dalamıyor neden boyle oluyo anlamıyorum. Başına gelen var mı?
Kuvette banyo yaptırmıyorum, sabun şampuan yapmıyorum o bolgeye, kakasını yapınca hemen su ile yıkıyorum, bol su icirmeye calışıyorum, ayaklarını sıcak tutuyorum 2kat corap giydiririm hatta 1i havlu corap. Bilmiyorum daha başka ne yapayım enfeksiyon olmaması icin.
Bi ilac varmış tup gibi bişeyin icinde sıvı bi ilacmış, genital bolgesine suruluyormuş bilen kullanan var mı? İşe yarıyor mu?