ikinci cocuktan snr herşey daha zorlaştı yardım edermisiniz
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- ikinci cocuktan snr herşey daha zorlaştı yardım edermisiniz
-
16-09-2022, 15:59:35merhaba bayanlar pandemi surecinde cok zor bir hamilelik gecirdim. doğum ve doğumdan snr da bana kabus oldu. ve maalesef bunlar bwbeğe bağlı değildi. doğum yapıcağım icin ve doğum zini surecinde maalesef işyerinden mobinge maruz kaldım. goğsumde cocuk durmadan iş yapmamı isterler yetersiz olduğum gerekcesiyle baskı uyguladılar. aksiyete oluşturdu bende birde lohusalık cok kotu gunler. tabi buyuk oğlumla ilgilenme gibi bir zamanım olmadı. işten gec geliyor yemek bebek ev derken oğlumla gecirdiğim vakitler kısaldı. birde panademi yuzunden evden cıkamadığı icin enerjisi ful oluyor. cok konuşuyor, tahammul edemeyeceğim kadar. artık yeter diyorum. kucuk oğlum cıkışlarımdan cok korkıyor tabi anne karnında neler yaşadı. oğlum altı aylık oldu ve meme vermek istemiyorum artık. cok yorucu geliyor. antidepresan almak istiyorum. emzirdiğim icin alamıyorum. kafamda deli sorular. bıkkınlıklar cok yoruldum. yardım edermisiniz. evi bırakıp giden kdınlar dehşetli gozlerle bakardım ama evi bırakıp gidesim var.