Cocuğum olumden dondu doktor yuzunden
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuğum olumden dondu doktor yuzunden
-
16-09-2022, 15:53:29Ustunden 2 saat gecti ama hala eşim ayagım titriyor 7 yaşındaki kızıma bi ozel hastane 3 gun once zature teşhisi koydu igne verdi 3 tane ama cok ağır bir igne 2 antibiyotik buhar vs. Verdi neyse 1. Gun igneyi oldu bişi olmadı bugun 1 yaş oglumun kontrolu vardı kendi doktoruna doktora anlatan diğer doktor bu ilacları verdi dedim ciğerini dinledi iki antibiyotik kullanacak bi durum goremiyorum siz bir antibiyotik kullanın dedi sonra indik igne yaptırmaya sonra ilac dağılsın diye yurusun dediler arabaya doğru giderken kızım anne goremiyorum her yer karanlık dedi kendinden gecti kollarımın arasından kaydı gitti hemen eşim aldı acilin onundeydik bende bebegimle yolda kaskatı kaldım kıpırdayamdım herkes toplandı başımıza abi vardı bitane bakın nolur gidin bakın dedim oldu sandım gidemedim yanına 3 dk sonra geldi adam eşim gel korkma sakin ol dedi kızımın yanına gittim 5 kişi kızımın başında hava oksiyen hemşire sakin olun şok ignesi yaptık ilac yan etki yapmış kesin bu igne yi dedi kızımın rengi kul gibiydiii gozleri bi tuhaftı sonra 10 dk sonra kendine geldi şu an evdeyiz uyuyor allahım kimseyi evladıyla sınamasın .