Daha cok sizden dua istemek icin actım bu başlığı. Ağlamaktan uzulmekten icim icimi yer oldu. Biliyorum benden daha fazla yıldır bekleyenler var ama gercekten evlat cok başka bir imtihanmış. An geliyor butun umutlarım tukenmiş bir daha gercek olmayacakmış gibi hissediyorum. Son zamanlarda hele . Kuruma tam başvuracağız bişey cıkıyo. En son butun her şeyimiz tas tamamdı artık işleme alınacaktık ama eşimin asker olması ve gorevlendirme sebebiyle yine başvuramadık. Başvurduktan sonra sıraya alınıyoruz 1 sene ev kontrolu oluyormuş sonrasında sıra gelmesi en az 2 seneyi bulabiliyormuş. Sorunsuz gebe kalabilen doğurabilen kadınlar ne şanslı olduklarının bir kez daha farkında olsunlar nolur. Bana yapılan gibi cocuğu olmayan birinin yanında evlendim ertesi yıl hemen doğurdum diye ballandırarak anlatmasınlar mesela. Kimseye anne olmaya gec kalıyorsun demesinler. Bu ay yaptık kesin tuttu hissediyorum demesinler. Daha duyduğum lafların binde biri bile değil bunlar. Yureğim kaldırmıyor artık. Yuzum gulmuyor iyice koptum hayattan. Nolur hemcinslerinize bu şekilde eziyet etmeyin ... bana da dualarınız da yer verin Allah hayırlı bir şekilde evlat sahibi olmak nasip etsin . Kalbimden ya da karnımdan hic farketmez ....Allah'a emanet olun.