bebeğim anomaliyle doğdu
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- bebeğim anomaliyle doğdu
-
16-09-2022, 15:33:49hanımlar merhaba.ben 23 ekim annesiyim.fazla uzatmadan konuya girecem.oğlum sağ ayağında fazla parmakla dunyaya geldi.doktorlar genetik geciş dedi.biz bu duruma maalesef sevinemedik.doktorlar ultrasyonda goremedik diyip kendilerini savunmaya gectiler.bir suredir profesyonel yardım alıyorum cunku bu anomaliyle doğan bebeklerin yuzde yirmisine maalesef bir sendrom eşlik ediyor.şimdiye dek bebeğimin kromozomuna tum batıma kalbine kan değerlerine beyin ultrasyonuna bakıldı(benim şuphelerim uzerine belirteyim)geriye sadece genetik test kaldı.doktorum bu genetik testi gerekli gormuyor fakat daha evvel goturduğum cocuk noroloji uzmanı oğlumun yuzunun dismorfik olduğunu soyledi.şuan icin bebeğinizde bir şey yok siz 6 ay sonra getirin ben kontrol edicem dedi.benim size sormak istediğim etrafınızda 6 parmaklı doğupta sağlıklı olan bireyler varmı?okuyan ilgilenen herkese teşekkurler.bir de ricam var allah rızası icin oğlumun genetik testinin temiz cıkması icin dua ederseniz sizlere minnettar kalırım.allah kimseyi evladıyla sınamasın