Merhaba ,
Bebeğim 25 haftalık 880 gr doğdu.
Hayatımın en kotu gunuydu sanırım.icimin bu kadar yandığı bir zamanı hatırlamıyorum.allah kimseyi evladıyla sınamasın,şifa yolu bekleyen her aileye de evladını kavuştursun inşallah
uzun,yorucu,uzgun ve bol ağlamalı gunler sonrasında cok şukur bugun 90.gunumuz ve bebeğim hala kuvozde.entube,nazal derken şu an kuvozden destekle nefes alıyor.
33.haftadan beri kuvoz destekli nefes alıyor,38.haftanın icinde.Doktordan bugun aldığımız bilgiye gore taburcu surecine girmişiz ancak kendi kendine nefes alabilirse.sonrasında emzirme surecleri ve anne bebek uyum dedi,ancak 5 haftadır kuvozde oksijen destekli nefes alıyor .bugun oğrendiğim bilgiye gore şu an %25 oksijen alıyormuş.Bilmiyorum yaşadığımız sureclerden mi kalbim hep hop hop,acaba kendi kendine nefes alabilecek mi diye endişe ediyorum.cunku cok uzun zamandır kuvozde destekli nefes alıyor ,cıkamadığı icin .başına boyle bir durum gelen anne var mı acaba ?
Hastaneden aldığımız bilgide nefes alması icin denediklerini ancak bebeğimin saturasyon değerlerinde duşme olduğu icin bir turlu olmadığını soylediler.duzelirmi?ya da kalıcı bir hasar olur mu ?lutfen bilgisi olan paylaşırsa cok sevinirim .
Ayrıca bu gunlerde bebeğinin yolunu bekleyen tum annelere sağlıkla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin Allah ’ım
Premature Bebekler 880 gr doğan bebeğim
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Premature Bebekler 880 gr doğan bebeğim