Merhaba hanımlar
2 yaşında bir oğlum var doğduktan 4 gun sonra kuveze alınmıştı ve gobek bağı burada maruz kaldığı ışıktan dolayı kuruyup kırılıp duştu ama tamamı değil bir kac ay sonra gobek deliği iltihaplanınca fark edildi doktorumuz 1 gun arayla bir hafta yakma işlemi yaptı ama yine bir kısmı kalmış tekrar iltihaplanma oldu o donem tam koronanın patladığı ve ozellerde dahil pandemiye donduğu zamandı hastaneye gidemedik doktorumuza resim attık ve bir ilac başladık iki uc gun sabah akşam surunce kurudu ama sonra tekrar devam etti bu sefer detaylı ultrason cekildi 8*19 mm boyutunda nodul olduğu alınması gerektiği soylendi ama işlem yapacak cerrah koronaydı ve karantinadaydı başka bir cocuk cerrahına gittik apar topar bi turda o yakma işlemi yaptı hem kendisi hemde sonrasında sorduğumuz doktorlar suan yoğun korona vakaları var ilacla hallolur cocuğu bu durumda hastaneye sokmayın dedi ki daha oncede yazdım işlemi yapacak doktorda korona olmustu gel zaman git zaman 2-3 ayda bir iltihap oluyor ilacla 2 gunde geciyor ama bu gece gobek deliğinde ilk kez beyaz kremsi bir sıvı oldu şimdi oğlum dokundurtmak istemediği icin uyumasını bekliyorum temizledim tekrar olacakmı diye varsa sabah doktora gotureceğim ama size de sormak istedim başına gelen cocuğunda yakınında boyle birsey yaşayan oldu mu?Olduysa neler yapıldı nasıl tedavi uygulandı?
Cocuk Hastalıkları Oğlumun gobeğindeki sorun
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Oğlumun gobeğindeki sorun