Cocuk Hastalıkları Cocuklara test yapılmalı mı?
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Cocuklara test yapılmalı mı?
-
16-09-2022, 15:24:49Kızım 3 . sınıf oğrencisi oğretmenimizin testi pozitif cıktı sınıfta bir oğrenci daha pozitif cıkmış.İki gundur rahatsız ilk gun ateş oksuruk akıntı vardı doktora gotrdk hem cocuk doktarna hem de kulak Burun Boğaz doktoruna sinuzit olmuş akıntı boğazına kactği icin oksuruk yapıyormuş doktor cinko 2 antibiyotik boğaz ve burun spreyi verdi.Test icin siz bilirsinz dedi zaten test yapılsa bile Corona olan cocuklara vitamin takviyesi veriliyormuş.Teste gondermedi.Ama tedirginim hem kendimin bağışıklıgim zayıf cok cabuk hastalanan biriyim hem 1.5 yaşında bebeğim var tedirginim.Eşim daha once test yaptırmıştı sonuc negatif 2 mizde aşı olduk fakat o burundan sokulan cubuk onu cok rahatsız etmiş 2 gun beynim zonkladi baş ağrısı cektim diyor.Sınif kantinaya alındı uzaktan canlı ders yapıcaklar ayın 30 una kadar.Evde kızıma maske taktıriyorum ortak kullanım alanlarıni dezenfekte ediyorum odasında yiyor yemeklerini bebeği elimizde geldiğince ondan uzak tutuyorum cok zor bı durum bu belirsizlik belki sonuc negatif boşuna bu eziyeti cekiyoruz evin icinde.lutfen yardım edin aranızda cocuklarına test yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilirmi?..