Cocuk Hastalıkları Lutfen konu ile alakalı fikri dahi olanlar yorum yapabilir mi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Cocuk Hastalıkları Lutfen konu ile alakalı fikri dahi olanlar yorum yapabilir mi
-
16-09-2022, 14:46:46Merhaba hanımlar, 2 yaşında oğlum var bir aydır hasta. Kanda, idrarda ve ciğerlerde enfeksiyon var bir kez hastanede yattı hepsinde de antibiyotik tam kullandık bu dorduncu antibiyotiği bu ay. Beni korkutan bikac şey oldu bir gece uyandı ağlamayla ve hic bir şey onu susturmadı saatlerce ağladı en son doktora goturdum gaz dedi, bağırsakları cok fena olduğunu soyledi bikac ilac yazdı fakat o gece tekrar hastalanınca acilde yatış verildi uc gun hastanede kaldık iyileşti denildi donduk antibiyotiğe devam ettik fakat antibiyotik bitiminden bir hafta sonra tekrar duşmeyen yuksek ateşle acile koştum yine enfeksiyon cıktı ilaclar verildi eve gonderildik ateşi kontrol altına aldım fakat dun birden gelen bir ağlaması var saatlerce ağlıyor sinir krizi gecirir gibi hic bir şey susturmuyor konuşmuyor cığlık cığlığa ağlıyor en son yorulup uyudu yarım saat sonra uykudan aynı ağlamayla uyandı tam kesintisiz 1,5 saat ağladı ardından ishal bir şekilde uckere kaka yaptı ağlaması kakaya bağlıymış diyip rahatladım fakat bu gun yine aynı ağlama oldu aklıma gobeğine masaj yapmak geldi asla dokundurtmadı gobeğinin mor alacalı olduğunu ve taş gibi olduğunu gordum aklım cıktı bu ne olabilir bağırsaklarda başka bir problem olabilir mi gecmeyen enfeksiyonu da var zaten ben doktora gotureceğim iyi bir doktor arıyorum ama bilgisi fikri olan tecrubeli anneler bana yardımcı olabilir mi?