Merhabalar 3 yaşında oğlum var cok sosyal degil bana bagımlı elden geldiğince oyunlar aktivite yapmaya calışırım ama yetmiyo 1 cocuğum daha var 1 e giden haliyle yetişmek zor oluyo ve uzun soluklu etkinlikte yapamıyoruz tez sıkılıyo anaokuluna vermeyi duşunuyorum seneye ama yapabilir mi bilmiyorum kime sorsam cok cekersin diyor kendi cocuklarını ornekliyor tmm bende biliyorum ha deyince alışamaz ama bir yerden başlamam lazım acaba seneye degil de 5, yasındamı anasınıfına versem bilemedim sayı saymayı ablasının bildiği şarkıları vs biliyo ama aşırı inat bazen soruyorum oğlum okula gitsek bak ne guzel oyunlar oynuyorlar arkadaşların oğretmenlerin olcak diyorum anne ben kucuğum diyor ama kendisinin faydasına olması icin zorda olsa gondermem gerek bunuda biliyorum yoksa ilkokulda cok zorlanır biliyorum en ufak bir ornek vereyim parka gidince tek basına hareket etmez bi sure benimle cıkar kaydırağa felan cocuklar koşturduğu icin tedirgin oluyor anlatıyorum ama yok bi sure birlikte oynarız alışınca tek basına cıkar oynar sıraya girer yani evde Aslan dısarıda kedi gibi cekingen acılması acısından okul iyi gelir diye duşunuyorum başta zorlansada ama psikolojisini bozmak dq istemiyorum gecen bir bayanla goruştum abartmıyorum 3 ay cektim dedi cocugumuda perişan ettim dedi uzuldum acıkcası .. yardımcı olursanız sevinirim cvplar icin şimdiden teşekkurler