Arkadaşlar merhaba ben 23 haftalık hamileyim ve tum anneler gibi bebeğim icin en sağlıklı bezi araştırırken karşıma tuvalet iletişimi diye bir konu cıktı. Becerebilirmiyiz diye eşimle konuşurken aslında deneyenlerin bebeği bezlemekten cok daha basit bir yontem olduğunu duşunmeleri aklımızı gercekten karıştırdı.
Nasıl olur da bebek cişini kakasını belli eder ve tuvalete yapabilir diye duşunurken aslında icgudusel olarak bebeklerin altlarını pislemek istemeyip, başlarda beze her pislediklerinde rahatsız olduklarını ve sonradan bizim zorumuzla beze yapmaya alıştıklarını oğrendik.
Ayrıca bebişlerimizin gece uykularının bolunmesinin ve bu sebeple uykusuz kalmamızın en buyuk sebebinin bez olduğunu oğrendik!!!
Boylelikle bu yontemi denemeye karar verdik fakat hic bezsiz de olmaz diye duşunerek aynı zamanda bebişimizin altına gecici sure de olsa yıkanabilir bez bağlayalım dedik. Tamamen kazaları onlemek amacıyla kullancağız yıkanabilir bebek bezini fakat bunların da bir cok ceşidi varmış. Oncelikle yırtdışından mı sipariş versek yoksa turk bir marka var onu mu kullansak daha ona bile karar veremedik.
Biz bebeğimiz doğduğunda tuvalet iletişimine başlamak istiyoruz. Bunu yaparken de hazır bez yerine yıkanabilir bez kullanmak istiyoruz. Bu konularda tecrube sahibi olanlar varsa onerilerinizi bekliyorum.
Ayrıca bu konuları bizim gibi yeni oğrenen ve ilgi duyan herkesi bu başlık altına bekliyorum
Tuvalet iletişimi ve yıkanabilir bebek bezleri
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet iletişimi ve yıkanabilir bebek bezleri