Boşanma sonrası 2 bucuk yaş
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Boşanma sonrası 2 bucuk yaş
-
16-09-2022, 13:53:03Merhabalar. Nasıl yazıcam bilmiyorum ama derdimede bi care bulamıyorum. Eşimden yeni boşandım duzelmicek sebeplerden dolayı. Kızım 2 bucuk yaşında. İlk hafta bi sıkıntı yoktu fakat kızım 1 haftadır geceleri teyzesi onu uyutup ninni soylesin istiyor. Annemlerle kalıyorum ablam ve ben. Ablamda calıştığı icin tabi zor oluyor. Haliyle benimde gucume gidiyor seni istemiyorum diyişi. Normalde bana cok duşkun bensiz uyumaz. Cok ilgiliyim gun icinde. Gun icinde hic bi sıkıntı yok fakat uykusu gelince ve ya uykudan uyanınca kıyamet kopuyor. Dediğim gibi ablamda vardiyalı calıştığı icin denk gelmeyince kıyamet kopuyor. Pedagog da terapi goruyor. Pedagogun soylediği ilklerde kendini sucluyormuş fakat bunu atlatmıştı ama sanki benden nefret ediyor gibi. Hic bi sebep yokken. Nasıl yapıcam nasıl olucak bilmiyorum. Lutfen bi care soyleyin. Sakin kalmakta bi işe yaramıyor. Gun icinde zaten hep onu sevdiğimi soyluyorum doğduğundan yana bu hep boyle oyunlar danslar ama artık kısıldım kaldım.