İngiltere ’de yaşayan Ashmiry isimli bir kadın, bebeği ve kendisinin koronaviruse yakalandığını soyledi. Testleri pozitif cıkan anne bebeğini emzirme surecinde olduğu icin sutunun rengini gorunce şaşkınlık yaşadı. Koyu yeşil renge donen anne sutunu sosyal medya hesabından paylaşan Ashmiry, bebeğinin sağlığından endişe ettiği icin once kendisi ictiği sutu sonrasında bebeğine icirdiğini soyledi.

https://forumla.net/

İngiltere ’de hayatını devam ettiren Ashmiry isimli bir anne ve bebeği koronavirus oldu. Burun akıntısı, halsizlik ve ağrı semptomları nedeniyle test yaptıran anne, yeni doğum yaptığı icin emzirme donemindeydi. Hastalığa yakalandıktan sonra sutunun yeşil renge donduğunu fark eden kadın buyuk bir şaşkınlık yaşadı. Doktora başvuran kadın anne sutundeki antikor duzeyini oğrendiğinde bebeğini emzirmeye devam etmeye karar verdi. Koyu yeşil renkli sutunu once kendisi icti, ardından ise bebeğini emzirdi.

“ETKİLİ OLUP OLMADIĞINI BİLMİYORUM”​

Koronavirusu ağır gecirmediklerini dile getiren Ashmiry, başına gelenlerde anne sutunun etkili olup olmadığını bilmediğini soyledi. Ashmiry, “Sutumun yeşil aktığını gordukten sonra cok şaşırdım. O donem cok hastaydım ve bu sutun bana iyi geleceğini duşundum. Sutu icmeye karar verdim ve onu tukettim. Şimdi iyi durumdayım, sutun iyi gelip gelmediğini ise bilmiyorum" dedi.

Kaynak: Boylesi ilk kez goruldu! Koronaviruse yakalanan annenin sutunun rengi şaşkınlık yarattı