Gece uykuya gecme problemi
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Gece uykuya gecme problemi
-
16-09-2022, 13:42:29Anneler tavsiyenize ihtiyacım var.. Oğlum 2 yaşında bir sure once babamın hastene sureci oldu geceleri haatanede kalmak zorunda kaldım. O surede oğlum ben olmadığo icin ve memede uyumaya alışık olduğı icin geceleri gec saate kadar uyuyamadı. Hatta bazen oğle uykusu uyumadan gece 2 de uyumuş bazı gunler. Sonrasında bir turlu duzene sokamadım. Gece bende onunla beraber uyuyamadığım icin gece 2 lerde 3 ler de uyuyup sabahta gec kalkıyorduk. Tabi ilerleyen saatlerde gunduz uykusunu da cok gec yapınca gece yine cok gec saate kalıyorduk. Sonra sabah erken uyandıpı birgun oyaladım tekrar uyutmadım oğlen uykusunuda vaktinde yapıp erkenden uyuttum iyi. Dedim akşam erken uyuyacak ama yok yine gece 1 leri buldu uyuması. Hadi dsdim hemen duzelmez ama bir suredir boyleyiz. Erkenn kalkıyor gğnduz uykusu da vaktinde oluyor ama gece yine cok gec saate kadar uyumuyor. Normalde gunduz 2 saat uyur Bazen sadece 1 sat veya yarım saat, uyuyor uyanıryor bir sebeple diyoeım uylusunı tam almadı fece erken uyur ama yok yine gec saate kadar uyumuyor. Tavsiyeye verebilecek annelere şimdiden teşekkur ederim