Merhaba konu taşınmazsa cok sevinirim başka yerde kimse yorum yazmıyor cunku yardım alamıyorum .. rica ediyorum o yuzden ..
Bebeğim 9 aylık akşam 10 dan sabah 7 8 ekadar hic uyanmazdi ne olduysa bir haftadır surekli gece 3 de cok enerjik uyanıp yatakta kalkıyor guluyor kahkaha atıyor cok enerjik ve en az bir saat uyumuyor gece sonra mama veriyorum normalde gece vermiyordum uyanmiyodu 10 da icip sabaha kadar yemiyordu hadi diyorum uyandı vereyim sabah gec kalkar yok bı haftadır mahvoldum uykusuzluktan yorgunluktan..
Gece 1.5 saat uyanık kalıp 4 bucuk 5 de uyuyup 7 de tekrar ağlıyor alıyorum Hamak beşiğinde sallıyorum uyuyor geri bu sefer 8 bucuk 9 da komple uyanıyor ..birde ben hemen yatınca uykuya dalamiyorum 12 de yattım dun gece uyumak icin 2 de anca uyuyabildim .. cocuk 3 de uyandı 5 e kadar uyumadi 7 30 da yine uyandı en son 9 da tamamen uyandı .. bugun ev inşaat işi vardı oğlen uykusunda uyuyamadım .. uykusuzluktan beynim zonkluyor..akşamları cayın yanında biz ceviz kuru uzum filan yeriz onada veriyorum bikac gunsur acaba ondanmi gece enerji bulup uyanıyor aklıma başka birşey gelmiyor napabilirim neden boyle olmuş olablr bilen bilgisi olan cozumu olan cok caresizim