[B]Selam kızlar.

Gece gece attım kendimi kk ya. Bebeğim 9 aylık. Gece herhangi bir sebepten dolayı uyandığında asla geri uyumuyor. En az 2 saat uğraşıyoruz. 2 kere uyansa sabahlıyoruz resmen. Işıktan ve sesten etkileniyor diye odaları ayırdık. Alarmlarımızı kıstık. Gece 1 kere beslenmek icin fix kalkıyor. Arkasından 2 saat uyutma seremonisi. bazen yan yattığında ayarlayamıyor yuz ustu duşuyor sonra ınggaaaaa tekrar 2 saat. İnanır mısınız saat tutuyorum 2 saati doldurmadan uyumuyor. Sallıyoruz. Pışpışlıyoruz. Yok. Guluyor. Oyun istiyor. Sinirlerim bozuldu

icimi boşalttıktan sonra geleyim soruma. Gunduz beslenmesi iyi cok şukur gece ictiği 90 cc mama. Alışkanlık oldu biraz da mutlaka 1 kere uyanıyor. Gece beslenmesi ne zaman kesilir. Siz ne zaman bıraktınız. Emziren anneler devam ediyordur da benim sutum yok sadece mama ile besliyorum. Mama sute gore ağır geliyor sanırım. Sindirmekte zorlanıyor sanki. Sizce ne yapayım. Diyelim ki kesicem. Nasıl bıraktırıcam. Ya da uykusu icin onerileriniz de varsa alabilirim.