Tuvalet Eğitimi 11 yaş alt ıslatmayı bırakmadı
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Tuvalet Eğitimi 11 yaş alt ıslatmayı bırakmadı
-
16-09-2022, 13:18:21Merhabalar 11 yaşında oğlum hala geceleri altını islatıyor artık iyice bunaldım her gece kacırmaya başladı nevresim yıkmak canımı tak ettirdi her sabah ıslak yatak hic bırakmadı ama ara ara temiz kalktığı da oluyordu ama bu aralar her gece ıslak ... kac kere doktora goturdum ilac tedavisi aldık işe yarar bişey yok alarm sistemi kullandık yok saat başı nerdeyse tuvalate kaldırdık yine altını ıslattı yine ıslattı cocuğun yanında top patlasa duymuyor ultrasonda bakmıştı bir kere doktor herşey normal demişti artık iyice tak etti canıma boyle mi devam edecek yarın oburgun farklı yerlerde ya da yurtta vs kalacak olsa ne yapacak sinirlerim bozulunca cocuğa da yukleniyorum ara ara ama bilerek yapmıyorum diyor bilerek yapmadığını biliyorum ama cok caresiz hissediyorum bende en son gittiğimiz doktor emekli olmuş sonra okullar başladı kaldı artık goturmek de istemiyorum goturdum de ne oldu hep aynı gece sıvı almasa da yapıyor altına ilac da kullansa yapıyor ne yapacağımı şaşırdım var mı benim durumumda olan yardımcı olabilecek