Merhabalar ,
Bebegim şuan 3 bucuk aylık bu sorun 20 gunlukken başladı. Gunde iki kez mama takviyesi yapan bir anneyim . Biberonu da cok rahat aldığını soyleyemem ama ozellikle emzirirken inanilmaz kıvranıyor ve kendini geriye atıp ağlıyor. Sağıp vermeyi de denedim cok sut geliyordur ağzına diye ama nafile.Sadece uyku arasında rahat emzirebiliyorum . Kivrandigi icin karnını doyuramıyor ve ellerini yiyor kucağıma alıp gezdiriyorum emdiği azıcık sutu de kusuyor . Ozellikle dikkat ettim mamayı daha az kusuyor sorun benim ustumde mi diye duşunmeye başladım.

Forbiome, sab simplex ve aklıma gelmeyen tum gaz damlalarını kullandık. Gazını cıkarıyor ama cıkarsa da rahat etmiyor kivranmaya devam ediyor
.
Onun dışında 2 aydan beri 3 gunde bir kakasını yapıyor beline kadar , yapmadan 1 gun once inanilmaz huysuz oluyor . Kabızlık yok dışkısı normal . Ara ara vucudunda sivilce benzeri kırmızılıklar cıkıyor ama hemen geciyor doktor annelik hormonundan dese de ben alerjiden şupheleniyorum. Emzirirken surekli midesinden sesler geliyor . 2 ay boyunca sarilik gecmedi sacındaki konaklar 4 ay surdu bunlar bile alerjiye isaretmiş ama bu testler bebegi cok yoran testler ve corona zamanında devlet hastanesine gitmek istemiyorum ozellerde de cok pahalı .

Bu belirtileri yaşayan ve bebeginde alerji cıkan var mı nasıl aştınız ne olur yardım edin.