Merhaba arkadaşlar.
Bekarlık zamanlarımdan beri evlat edinme yada koruyucu aile olmak gibi bir niyetim var;daha doğrusu bu konuda icimde garip bir aşk var.
25 yaşındayım,18 aylık bir oğlum var.
Aslında doğumumdan sonra beş,altı sene kadar evlat sahibi olmak konusunda cekincelerim vardı.
Rabbim tum isteyenlere nasip etsin,bize de nasip olursa amenna.Fakat ben ikinci bebeğimi hamile kalarak,doğum yaparak değil de aile sevgisine,sıcak bir yuvaya ihtiyac duyan bir yavruya anne olarak buyutmek istiyorum.
Bu niyetime eşim de uzun zaman sonra ortak oldu ve gecen gece bana koruyucu aile olmayı teklif etti.
Tabii ben uzun suredir bunu istediğim icin havalara uctum
Fakat hayatın gerceklerini duşunerek,sorumlulukları goz onunde tutarak realist davranmam gerek.
Bizim bir bucuk senelik bir borcumuz var,o sırada benim tamamlamam gereken okulum,sonrasında kpss,meslek falan..
Bu acıdan bakınca iki sene sonra bu planı gercekleştirmek mantıklı.
Bir yandan da şu an evdeyim,oğlum kucuk,emziriyorum.
Eğer yakın donemde nasip olursa cocuklarımın bu iki senesinde kendim buyutmuş,hatta devlet acısından bir sıkıntı yoksa bebeğimi emzirmiş olurum,hemde kardeşler arası cok yaş farkı olmadan buyur giderler.
Cok rahat bir ortam sunamasam da hamdolsum sakin,gun gectikce olgunlaşıp rayına oturan bir yuvamız var,ona sevgi,annelik,babalık,kardeşlik verebiliriz.
Bilmiyorum kızlar icimde gercekten garip bir hasret var yazarken gozlerim doldu.Sanki bir yerde beni bekliyor,bende onu..
Koruyucu aile ve evlat edinme konusunda tecrubesi yahut bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim,teşekkurler
Evlat Edinme koruyucu aile olmak..
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Evlat Edinme koruyucu aile olmak..