3,5 yaşındaki oğlum cok sinirli ve agresif.En ufak birşeye sinirlenip evde teror estiriyor adeta.Bebekliğinde ne kadar sakindi yavrum.İnatlaşmazdı sozumu dinlerdi.Ozellikle bu aralar iyice huy değiştirdi.Bir ofke bir ofke.En basit olayda bile sinir krizine giriyor.Sabah kalkar kalkmaz oyuncakcıya gidelim diye tutturdu.Oğlum bu saatte kapalıdır gidemeyiz diyorum anlamıyor bağırıyor ağlıyor.Kendine bana vuruyor sinirden.Ben calışıyorum.Annem bakıyor oğluma.Cokta guzel ilgileniyor.Evde canı sıkıldığında mı yapıyor anlamıyorum.2 ay sonra kreşe başlatmayı duşunuyorum.Bilemiyorum neden boyle davranıyor.En ufak şeylerde bile ağlama krizine giriyor.Sabah kalkıyor sinirli akşam işten geliyorum sinirli hırcın.Doktoramı gotursek acaba bilemiyorum.Az once eşim doktır goturmuş biraz nezle gibiydi.Orada sevmek isteyenlere falan dil cıkarmış.Ailemizde oyle kavgacı hırcın kimsede yok.Eşimle tartışmalarmız oluyor ama ben cok ozen gosteriyorum onun yanında bağırıp cağırmıyoruz.sadece 1 defa oldu cok kotu kavga etmiştik ama uzerinden bayağı bir zaman gecti bir daha tekrarlamadık.Bizdemi hata anlamadım.Yada calıştığımız icin bizi ozlediği icin yapıyor olabilir mi?