Herkese merhaba hanımlar,
Başlıktan da anlaşılacağı uzere emerken ısıran bir bebeğim var ne yapacağımı bilemiyorum cok uzuluyorum cok canım yanıyor. 9 aylık kızım var. Kızım doğduktan kısa sure sonra anneme kanser teşhisi kondu aylardır ailece cok zor stresli gunler geciriyoruz benim de 5 aydan sonra sutum iyice azaldı bitme noktasına geldi onceleri hem mama hem meme emiyordu emmeyi hic bir zaman reddetmedi ancak 6 aylıkken alt iki dişi cıkınca ısırmaya başladı bazen gunlerce haftalarca meme vermediğim oluyor ama ne zaman versem emiyor bazen kendisi istiyor belli ediyor emmek istediğini veriyorum ama once biraz emip sonra ısırmaya başlıyor. Doktorumuza artık emzirmenin peşini bırakayım mı sonucta artık anne sutu alımı azaldı ek gıda alıyor sutum cok az anca 30 40 ml cıkıyor dedim ama emzirmeyi bırakma cok az da olsa ver dedi ama ısırdığını anlatmadım konuyu uzatmak istemedim. Ancak bu konu beni cok cok uzuyor ısırdığı zaman sakince memeyi bıraktırıyorum bir daha vermiyorum tekrar emmek istiyor vermiyorum emzik veriyorum ama cok uzuluyorum ona bunu yaptığım icin şimdi az once uykusunda ağladı emziği ağzına verince susmadı normalde gece hic uyanmadan sabaha cıkar ama herhalde acıktı ben de uyurken emzireyim dedim memeyi ağzına alır almaz ısırmaya başladı ama verdim cunku dayanamayacağım şekilde değildi o yuzden bir tepki vermedim hem emdi hem ısırdı bi beş dk falan bu şekilde gecti, ama en sonunda oyle bir ısırdı ki meme ucum kanadı ben de memeyi bıraktırdım şuan zonkluyor canım cok yanıyor.İnternetten nasıl vazgecirilir diye baktım cok da yapılabilecek bişey yok gibi zaten ben soyleneni yapıyorum sakince cığlık atmadan bıraktırmaya calışıyorum ama her seferinde aynı şeyi yaşıyoruz. Benzer durumları yaşayan arkadaşlar var mı varsa nasıl atlattınız bu durumu? Sanki sutum yeterli olsa ısırmayacak gibi geliyor sutum de bir turlu artmıyor ne tamamen bitiyor ne coğalıyor, meme vermesem de Her zaman sutum oluyor hatta bazen durup dururken damlıyor bile, ama eskisi gibi cok cok gelmiyor tabi sağsam iki memeden ancak 30 40 cc cıkıyor lutfen bana bu konuda onerilerinizi yazabilir misiniz şimdiden herkese teşekkur ederim
Bebek Beslenmesi Emerken ısıran bebek 😞
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- Bebek Beslenmesi Emerken ısıran bebek 😞