#1 Merhaba arkadaşlar cok zor ve stresli bir surecten geciyorum bilgi ve dualara ihtiyacım var 9 aylık bir kızım var gecen ay 20 cm bir yukseklikten duştu burnu kanadı gripti zaten grip icin cocuk doktoruna goturduk. Antibiyotik vs yazdı. Gitmişken duşmesinden bahsettik muayene etti cocuk normal dedi. Eve geldik bizde onemsemedik acıkcası o gece kızımız başını one arkaya 3 kere sallayıp yana yatırdı ilk defa fark ettik bunu iki defa yaptı sabah aynı şekilde iki defa yaptı video cekip cocuk norolojiye goturduk tomografi cekti birşey yok zamanla bırakır bırakmazsa getirin dedi. Bırakmadı yapmaya devam etti. Başka cocuk noroloğa goturduk. O da epilepsi başlangıcı olabilir dedi ama nobet de olmayabilir duşmeye bağlı birşey değil dedi. İlac vermeknicin erken dedi. Eeg istedi. Cektik 15 dk temiz cıktı. Evde gozlemleyin dedi tabi kız gunde iki uc kere yapıyordu bazen de başını one atıyordu dayanamadık bir prof cocuk noroloji araştırdık gittik. Mr, tomografi, kanlar herşey temiz cıktı. 30 dk eeg istedi sonuc cıktı iyi temiz vs dedi 1 ay sonra ve 3 ay sonra tekrar istedi kıyaslicakmış. Ama rapora baktım bu arada raporu bir arkadaşımız gosterdi doktora biz gidemedik. Raporda bu eeg anormal gibi birşey diyor oyleyse doktor niye iyi demiş kotuyse ilac yazması gerekmez mi? İyiyse niye tekrar istedi nasıl beklicem bilmiyorum kafam cok karışık bu arada bu sallamalar dışında kızımın gelişimi gayet iyi. Sadece son bir aydır grip surekli hastanelerde olduğumuz icin galiba. Lutfen fikirlerinizi yazın.