Oğlum Aralık 2019 doğumlu ve yurumeye başladığında parmak ucu yurumeleri vardı. Cocuk doktorumuza bu durumu sormak icin goturduk. Bizi Cocuk Noroloğuna yonlendirdi. 5 Ağustos 2021 tarihinde aklımıza hic gelmeyen bir tanı konuldu. " Atipik Otizm ". Hemen o gun bir psikologdan test istendi. Denver Gelişim Testi 2 ve o test sonucunda gelişim geriliği olduğu yazıyordu.

"Atipik Otizm acısından takip edilmelidir ve Duyu Butunleme onerilmektedir."

Bundan sonra tekrar Cocuk Noroloğuna gittik bize durumu izah etmeye calıştı. Cocuk psikiyatristine yonlendirdi.

Hastane cıkışı elime telefonu aldım ve atipik otizm hakkında araştırmalara başladım. İcimde sorular, uzuntuler, korkular ve şaşkınlık vardı. Hani deprem olduktan sonra deniz suyu cekilmeye başlar ya onun gibi icimin ve ruhumun bir yerlere cekildiğini hissettim. Buyuk bir tsunami beni ve eşimi bekliyordu anlamıştım. Yeni bir hayat bizi bekliyor...

Araştırmalarımı, oğrendiklerimi, deneyimlerimi ve en onemlisi duygularımı paylaşmak icin bu konuyu actım. Umarım otizm hakkında siz de deneyimlerinizi ve en onemlisi dualarınızı bizden esirgemezsiniz.

Hepinize şimdiden teşekkur ederim.