22 aylık kızımda suphelendiğim şeyler var biseyler oğrenmek istemiyor goz kontağı iyi aslında hele cocuk şarkılari soylersem dinliyor gulumsuyor ama hala konuşmuyor sadece babildiyor değişik sesler cikariyor hep hevesleniyoruz konuşması yakın diyerek hala bay bay yapmıyor alkışı bile yeni yeni oğrendi bzen kendi kendine alkışlıyor bazende canı isterse alkış dediğimizde yapıyor aşırı hareketli bir cocuk hic durmuyor haliyle biseyler oğretmek zor oluyor ismine canı isterse bakıyor mesele şu istediğinde biberonu bana getiriyor icirmem icin cee oyununu bizle oynamayı cok seviyor saklambac oynamayı cok seviyor ama biseyler ogrenmek istemiyor kitap okumama izin vermiyor anca ayağımda sallarsam dinlerken uyuyakaliyo komut almıyor dediklerimi anlamıyor gel dersem sadece geliyor al ver yok yaramazlık yapacağı zaman kizicak miyim diye yuzume bakıyor yada bişey demezsem gulerek devam ediyor yapmaya konusmamasi benim canımı cok sıkıyor hala ezerek yiyoruz eline bişey alıp yemiyor ne kadar ac olsada ciğnemek istemiyor elmaya muza heveslensede elmayı koparıp tukuruyor muzuda parca pincik ediyo asla agzina goturmuyo artık bı doktora danışmaya karar verdim. Sizinde fikirlerinizi bekliyorum