3 yaşındaki oğlumun konuşması
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Çocuk Büyütme
- 3 yaşındaki oğlumun konuşması
-
16-09-2022, 11:40:25Merhabalar.Mayista 3 yaşını dolduracak bir oğlum var.Hala tam olarak konuşamiyor.200 civarı kelimesi var ama bazı harfleri tam cıkaramıyor.Bu kelimeleriyle cumle kurabiliyor mesela baba ise gitti diyor gelirken ne alsın sana diyorum guga(cikolata) su(sut) vs tarzında cevap veriyor.Aslinda cok sevecen bı cocuk surekli babasıyla benimle oyunlar oynar.Zekasinda bı problem olduğunu sanmıyorum renkleri bilir ve coğunun adını soyler 1den 10a kadar sayı sayabilir mesela dun eline bı oyuncak aldı masanın ayağından yukarıya doğru cıkardı ve asansor dedi.Ama işte anlatmak istediğim yaşıtları buyuk adam gibi konuşuyor oğlumda mi bir sorun var sizce? Sizin deneyimleriniz nedir napmam lazım? Gecen ay cocuk endokrine goturdum kan tahlilleri icin.Cumle kuruyorsa bir sorun yoktur ben gelişimini gayet normal goruyorum dedi.Ama sanki bana hic konuşmayacakmiş gibi geliyor.Yaz sonu kreşe vericem.Duzelir mi ne zamana duzelir nasil konusucak tam anlamıyla bu cocuk var mı bu durumu yaşayan??