MALZEMELER
1 su bardağı bezelye
1 yemek kaşığı un
1.5 yemek kaşığı margarin
4 su bardağı et suyu
Dereotu
Tuz karabiber kırmızıbiber
HAZIRLANIŞI
Bir yemek kaşığı bezelyeyi ayırarak gerisini haşlayın. Haşlanmış bezelyeleri suzgecten gecirin. Unu yağda kavurun. Biraz su ilave ederek karıştırın.
Suzduğunuz bezelyeyi ilave ederek karıştırın. Et suyunu ekleyerek kaynatın. lnce ince kıyılmış dereotunu uzerine serpin. Dilerseniz kızdırılmış kırmızıbiber de dokebilirsiniz. Kızarmış ekmekle servis yapın.
Bezelye corbası(4 kişilik)
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Bezelye corbası(4 kişilik)