Kızlar merhaba uzun bir aradan sonra kadınlar kulubune tekrar bilgi edinmeye, danışmadan geldim...
Bu sefer 7 yaşında ve 4.5 aylık minnoş kızlarımla yazıyorum Şundan bahsetmek istiyorum kucuk kızım doğduğunda fark etmedik ama 7 gunluk gobeği duşunce yikadığimda bıngıldağin uzerinde kırmızı bir leke fark ettim hemen doktora goturdum damar sertlesmesi gecer dedi. 40 cıkmaya başlayınca kafasındakide buyumeye sişmeye başladı iyice telaşlandık medikal e goturduk oradaki doktor korkmayın tumor değil ama onkoloji ye goturup baktırmaniz gerekiyor dedi. Tarak deymicek kanatmamaya dikkat edin dedi. Bizde Universitesi hastanesinde onkoloji bolumune gittik. 2 YAŞINDAN SONRA BUZUŞUP SONER HEMANJION DEDI ANİ BİR BUYUME OLURSA KALP HAPİ VERIYORLARMIS . Ayda bir duzenli olarak boyutu buyumuş mu kafasıyla aynı orantıda buyuyor mu diye kontrole goturuyoruz . Kafamı kurcalayan sağlık ocağındaki hemşire benim kızımda da var asla gecmiyor sakın umitlenme dedi moralim bozulmadı değil tamda kafasında insan uzuluyor ister istemez .
Bebeğinde boyle bir durum yaşayan var mı ne durumda gecti mi paylaşırsanız cok mutlu olurum
TESEKKURLER
Hemanjiom
Çocuk Büyütme0 Mesaj
●1 Görüntüleme